Kokouspalvelut

Monipuoliset kokouspalvelut ja -tilat sekä tasokkaat saunaosastot täydentävät tarjontaa ja mahdollistavat erityyppisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisen hotellissa. Hotellista löytyy useita ajanmukaisesti varusteltuja kokous – ja juhlatiloja 10–150 hengelle sekä 110-paikkainen auditorio.

Rantasauna ja Kammi

Kammi ja Rantasauna sijaitsevat Särkisen rannassa, 400m päässä hotellista. Kammi on tunnelmallinen ravintola järven rannalla ja soveltuu 20-70 hengen tilaisuuksiin ympäri vuoden.

Kammilla on mahdollista ruokailla esimerkiksi maittava buffee -menu, rantasaunalta pääsee pulahtamaan Särkisen kirkasvetiseen lampeen ja saunakokemuksen täydentää Vuokatin vaaramaisemat!

Kokousjärjestäjän edut

Kun ryhmänne yöpyy Break Sokos Hotel Vuokatissa kokouksen tai koulutuksen yhteydessä, tarjoamme kokouksen vastuuhenkilölle tai koulutuksen vetäjälle seuraavat palvelut:

  • Huone valmiina heti saapumisajankohtana, mikäli mahdollista.
  • Huonetyyppi on superior-huone ilman erillistä lisämaksua ja edellyttäen, että superior-huoneita on vapaana.
  • Kaksi alkoholitonta tuotetta veloituksetta huoneen minibaarista
  • Kokous- tai koulutuspäivän kulku käydään kokousjärjestäjän kanssa läpi hänelle parhaiten sopivana ajankohtana.
  • Kokoustila on käytössä tunti ennen tilaisuuden alkua.
  • Kokoustilan avain annetaan kokousjärjestäjän käyttöön.
  • Kokousjärjestäjälle ilmoitetaan puhelinnumero, josta hotellin henkilökunta on tavoitettavissa.
  • Kokousjärjestäjä voi luovuttaa huoneensa vasta tilaisuuden päätyttyä, kuitenkin viimeistään klo 16.
  • Päiväkokousten järjestäjille tarjoamme datatykin ja yhden ilmaisen laajakaistayhteyden veloituksetta käyttöön. Mainitse datatykin ja laajakaistayhteyden tarpeesta tilausta tehdessäsi.

Kysy näistä ja muista eduista tarkemmin varauksen yhteydessä.

Tehokkuutta videoneuvottelulla

Sokos Hotel Vuokatissa on mahdollisuus myös tehokkaaseen videoneuvotteluun. Videoneuvottelun käyttö säästää sekä aikaa että matkakuluja ja nopeuttaa kokousjärjestelyjä. Videoneuvottelu on kaksisuuntainen, reaaliaikainen kuva- ja ääniyhteys. Kysy lisätietoja ja varaa videoneuvottelu suoraan hotellista.

Tarjoukset

Mikä teidän ryhmäänne inspiroi? Ryhmäpakettiin voit liittää mieluisimmat lukuisista eri ruokailuvaihtoehdoista sekä tekemisistä Vuokatin oheispalvelutarjonnasta. Tehdään yhdessä juuri Teille sopiva kokonaisuus!

Tekemistä

Ryhmäliikuntatunneilla hiki virtaa ja kunto kohoaa. Katinkullan ja Vuokatti Sportin viikko-ohjelmissa on monelle kuntotasolle sopivia tunteja.
Tanssikengät jalkaan ja kohti Break Sokos Hotel Vuokattia!
7.2.2020-9.2.2020
Ice Skating Tour on Suomen suurin, iloa ja hauskuutta liikunnan parissa tarjoava kiertue. Tapahtumiin osallistuminen on täysin maksutonta ja kaikille soveltuvaa!
27.2.2020 18:00-20:00
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!