Huoneet

Vuonna 2007 valmistuneen Break Sokos Hotel Vuokatin ilmastoidut ja isoilla laadukkailla sängyillä sekä muun muassa nettiyhteyksillä varustetut tasokkaat huoneet soveltuvat hyvin useisiin tarpeisiin ja tarjoavat mahdollisuuden rentouttavaan lepoon. Yhteensä vuodepaikkoja on noin 350 kappaletta.

Standard-luokan huoneet ovat kooltaan 25 neliömetriä, ja niihin on mahdollista pedata lisävuode kolmannelle henkilölle divaanisohvaan (90×200 cm). Lisäksi on tilavampia 50 nelilömetrin kokoisia väliovellisia perhehuoneita jopa 6 hengelle.

Superior-huoneissa on enemmän varustelua, muun muassa vedenkeitin, iso King Size (210 x 210 cm) parivuode, parveke sekä kylpytakit ja tossut. Superior-huoneissa on myös lisävuodemahdollisuus kuten standard-huoneissa.

Hotellin sviitit ovat upeita 60 neliömetrin kattohuoneistoja omalla saunalla ja isolla terassilla. 50 neliömetrin kokoiset junior-sviitit soveltuvat jopa viisihenkiselle perheelle tai seurueelle.

Sokos Hotels online-varaukset sekä hintatiedustelut

Tarjoukset

Mikä teidän ryhmäänne inspiroi? Ryhmäpakettiin voit liittää mieluisimmat lukuisista eri ruokailuvaihtoehdoista sekä tekemisistä Vuokatin oheispalvelutarjonnasta. Tehdään yhdessä juuri Teille sopiva kokonaisuus!

Tekemistä

Ryhmäliikuntatunneilla hiki virtaa ja kunto kohoaa. Katinkullan ja Vuokatti Sportin viikko-ohjelmissa on monelle kuntotasolle sopivia tunteja.
Tanssikengät jalkaan ja kohti Break Sokos Hotel Vuokattia!
7.2.2020-9.2.2020
Ice Skating Tour on Suomen suurin, iloa ja hauskuutta liikunnan parissa tarjoava kiertue. Tapahtumiin osallistuminen on täysin maksutonta ja kaikille soveltuvaa!
27.2.2020 18:00-20:00
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!