Huoneet

Vuonna 2007 valmistuneen Break Sokos Hotel Vuokatin ilmastoidut ja isoilla laadukkailla sängyillä sekä muun muassa nettiyhteyksillä varustetut tasokkaat huoneet soveltuvat hyvin useisiin tarpeisiin ja tarjoavat mahdollisuuden rentouttavaan lepoon. Yhteensä vuodepaikkoja on noin 350 kappaletta.

Standard-luokan huoneet ovat kooltaan 25 neliömetriä, ja niihin on mahdollista pedata lisävuode kolmannelle henkilölle divaanisohvaan (90×200 cm). Lisäksi on tilavampia 50 nelilömetrin kokoisia väliovellisia perhehuoneita jopa 6 hengelle.

Superior-huoneissa on enemmän varustelua, muun muassa vedenkeitin, iso King Size (210 x 210 cm) parivuode, parveke sekä kylpytakit ja tossut. Superior-huoneissa on myös lisävuodemahdollisuus kuten standard-huoneissa.

Hotellin sviitit ovat upeita 60 neliömetrin kattohuoneistoja omalla saunalla ja isolla terassilla. 50 neliömetrin kokoiset junior-sviitit soveltuvat jopa viisihenkiselle perheelle tai seurueelle.

Sokos Hotels online-varaukset sekä hintatiedustelut

Tarjoukset

Ja nämä kesäyöt ei niille ole vertaa! Varaa nyt kesän lomat jopa -25% päivän hintaa edullisemmin. Edun saat kirjautumalla sokoshotels.fissä.
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!