Etukortit

Break Sokos Hotel Vuokatissa saat kanta-asiakaskorteilla rahanarvoisia etuja niin työ- kuin vapaa-ajan matkoillakin! S-ryhmän asiakasomistajana saat vapaa-ajan matkoilla S-Etukortilla hotelleissamme tuntuvia etuja. S-Card on työmatkustajan monipuolinen kanta-asiakaskortti, joka lisää mukavuutta työmatkaasi.

Business Card Manage

Business Card Manage on yritysmaksukortti, joka käy kaikissa S-ryhmän kotimaisissa ketjutoimipaikoissa ja jolla saat muun muassa hotelleistamme merkittävän hintaedun. Sporttiklubi on S-ryhmän hotelliketjujen asiakaskerho urheiluseuroille ja -joukkueille.

Tutustu S-Etukortin, S-Cardin, Sporttiklubin ja Business Card Managen etuihin ja hanki oma korttisi pian. Tutustu myös Finnair Plus -kortin etuihin hotelleissamme.

S-Business

 

 

 

 

S-Business on avain S-ryhmän palvelutarjontaan suomalaisille yrityksille ja yhteisöille. Helpotamme firmasi arkea tarjoamalla ainutlaatuisen maksuaikakortin, jota käyttämällä yrityksesi hyötyy monella tapaa.

 

S-Etukortti – iloa ja hyötyä asiakasomistajalle

 

 

 

Asiakasomistajana saat Sokos Hotel Vuokatissa runsaasti monipuolisia etuja ja alennuksia.

Saat S-Etukortilla

  • Bonusta kaikista yksityistalouden ostoista hotellissa ja ravintoloissa maksaessasi käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.
  • Bonusta saa koko hotellipaketin hinnasta, myös pakettiin kuuluvista lisäpalveluista, kuten laskettelu- tai kylpylälipusta, kun maksat koko paketin hotellissa kerralla.
  • Vähintään 9 € edullisemman huonehinnan/vrk normaalihintaisista hotelliyöpymisistä ja vapaa-ajan paketeista (ei koske etuseteleitä eikä kampanjahintoja).
  • Erilaisia kampanjatarjouksia ja ennakkovaraajan etuja vain asiakasomistajille.
  • Uusi asiakasomistaja saa tutustumistarjouksen Sokos Hotelleihin.
  • Ketjuravintolassamme (Amarillo) ja hotellien muissa ravintoloissa vaihtuvia asiakasomistajaetuja, kuten valitut asiakasomistaja-annokset ja asiakasomistajaviinit.
  • S-Etukorttia ei voida käyttää samanaikaisesti muiden kanta-asiakaskorttien, kuten S-Cardin tai Finnair Plus -kortin kanssa.

 

S-Card – työmatkustajan kattavin hotelli- ja ravintolaetukortti

 

 

 

Uudistunut S-Card tuo työmatkoihisi joustavuutta, mukavuutta ja paljon rahanarvoisia etuja. Henkilökohtaisella S-Cardilla tienaat erilaisia palveluetuja majoittumisen yhteydessä sekä S-pisteitä hotelli- ja ravintolaostoista. Palvelueduistasi ja S-pisteistä pääset nauttimaan monipuolisesti sekä työ- että vapaa-ajan matkoilla.

S-Cardin etuja voit hyödyntää kaikissa S-ryhmän hotelleissa ja yli 200 ravintolassa. Lue lisää ja liity jäseneksi

Sporttiklubi urheiluseuroille

Sporttiklubi on S-ryhmän hotelliketjujen asiakaskerho urheiluseuroille ja -joukkueille. Sporttiklubiin voivat liittyä kotimaiset urheiluseurat ja -joukkueet, jotka tarvitsevat majoitusta seuratoimintansa puitteissa. Sporttiklubin jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ryhmäsi majoituksesta Suomen ja Tallinnan Sokos Hotelleissa ja Suomen Radisson Blu Hotelleissa. Tutustu Sporttiklubiin ja liity

 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!