Etukortit

Break Sokos Hotel Vuokatissa saat kanta-asiakaskorteilla rahanarvoisia etuja niin työ- kuin vapaa-ajan matkoillakin! S-ryhmän asiakasomistajana saat vapaa-ajan matkoilla S-Etukortilla hotelleissamme tuntuvia etuja. S-Card on työmatkustajan monipuolinen kanta-asiakaskortti, joka lisää mukavuutta työmatkaasi.

Business Card Manage

Business Card Manage on yritysmaksukortti, joka käy kaikissa S-ryhmän kotimaisissa ketjutoimipaikoissa ja jolla saat muun muassa hotelleistamme merkittävän hintaedun. Sporttiklubi on S-ryhmän hotelliketjujen asiakaskerho urheiluseuroille ja -joukkueille.

Tutustu S-Etukortin, S-Cardin, Sporttiklubin ja Business Card Managen etuihin ja hanki oma korttisi pian. Tutustu myös Finnair Plus -kortin etuihin hotelleissamme.

S-Business

 

 

 

 

S-Business on avain S-ryhmän palvelutarjontaan suomalaisille yrityksille ja yhteisöille. Helpotamme firmasi arkea tarjoamalla ainutlaatuisen maksuaikakortin, jota käyttämällä yrityksesi hyötyy monella tapaa.

 

S-Etukortti – iloa ja hyötyä asiakasomistajalle

 

 

 

Asiakasomistajana saat Sokos Hotel Vuokatissa runsaasti monipuolisia etuja ja alennuksia.

Saat S-Etukortilla

  • Bonusta kaikista yksityistalouden ostoista hotellissa ja ravintoloissa maksaessasi käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.
  • Bonusta saa koko hotellipaketin hinnasta, myös pakettiin kuuluvista lisäpalveluista, kuten laskettelu- tai kylpylälipusta, kun maksat koko paketin hotellissa kerralla.
  • Vähintään 9 € edullisemman huonehinnan/vrk normaalihintaisista hotelliyöpymisistä ja vapaa-ajan paketeista (ei koske etuseteleitä eikä kampanjahintoja).
  • Erilaisia kampanjatarjouksia ja ennakkovaraajan etuja vain asiakasomistajille.
  • Uusi asiakasomistaja saa tutustumistarjouksen Sokos Hotelleihin.
  • Ketjuravintolassamme (Amarillo) ja hotellien muissa ravintoloissa vaihtuvia asiakasomistajaetuja, kuten valitut asiakasomistaja-annokset ja asiakasomistajaviinit.
  • S-Etukorttia ei voida käyttää samanaikaisesti muiden kanta-asiakaskorttien, kuten S-Cardin tai Finnair Plus -kortin kanssa.

 

S-Card – työmatkustajan kattavin hotelli- ja ravintolaetukortti

 

 

 

Uudistunut S-Card tuo työmatkoihisi joustavuutta, mukavuutta ja paljon rahanarvoisia etuja. Henkilökohtaisella S-Cardilla tienaat erilaisia palveluetuja majoittumisen yhteydessä sekä S-pisteitä hotelli- ja ravintolaostoista. Palvelueduistasi ja S-pisteistä pääset nauttimaan monipuolisesti sekä työ- että vapaa-ajan matkoilla.

S-Cardin etuja voit hyödyntää kaikissa S-ryhmän hotelleissa ja yli 200 ravintolassa. Lue lisää ja liity jäseneksi

Sporttiklubi urheiluseuroille

Sporttiklubi on S-ryhmän hotelliketjujen asiakaskerho urheiluseuroille ja -joukkueille. Sporttiklubiin voivat liittyä kotimaiset urheiluseurat ja -joukkueet, jotka tarvitsevat majoitusta seuratoimintansa puitteissa. Sporttiklubin jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ryhmäsi majoituksesta Suomen ja Tallinnan Sokos Hotelleissa ja Suomen Radisson Blu Hotelleissa. Tutustu Sporttiklubiin ja liity

 

Tarjoukset

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!