Liikunta- ja hyvinvointipalvelut

Hotelli ja sen yhteydessä toimivat yritykset muodostavat yhdessä todellisen Active Wellness -kokonaisuuden. Hotellissa on hyvätasoinen kuntosali Technogymin monipuolisilla lihaskunto-, cardio- ja venyttelylaitteilla. Kuntosalin yhteydessä on myös peilisali ryhmäliikuntaa varten.

Kuntosali on avoinna ma–su klo 6–21. Kuntosalin yhteydessä olevat saunat ovat kävijöiden käytettävissä klo 16–21. Liput ja lisätietoja saat hotellin vastaanotosta.

Aktiivihiihtäjien arvostamat suksienhuoltotilat ovat hotellin asiakkaiden vapaassa käytössä. Tiloista löytyy lukolliset säilytyskaapit, kuivauskaapit sekä asianmukaiset suksien voitelutelineet.

Hotellin yhteydessä saman katon alla monipuolisia hyvinvointi – ja terveyspalveluita tarjoavat:

Vuokatin Fysioterapia

Osteopaatti Martti Koutonen

Hierontapiste Vesa Kontturi

Tarjoukset

Mikä teidän ryhmäänne inspiroi? Ryhmäpakettiin voit liittää mieluisimmat lukuisista eri ruokailuvaihtoehdoista sekä tekemisistä Vuokatin oheispalvelutarjonnasta. Tehdään yhdessä juuri Teille sopiva kokonaisuus!

Tekemistä

Ryhmäliikuntatunneilla hiki virtaa ja kunto kohoaa. Katinkullan ja Vuokatti Sportin viikko-ohjelmissa on monelle kuntotasolle sopivia tunteja.
Tanssikengät jalkaan ja kohti Break Sokos Hotel Vuokattia!
7.2.2020-9.2.2020
Ice Skating Tour on Suomen suurin, iloa ja hauskuutta liikunnan parissa tarjoava kiertue. Tapahtumiin osallistuminen on täysin maksutonta ja kaikille soveltuvaa!
27.2.2020 18:00-20:00
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!