Arctic Lakeland Igloos – Vain taivas on rajana!

 

Arctic Lakeland Igloos on Vuokatin uusi premiumtason matkailupalvelu, jossa voit kokea täydellisen irtioton arjesta luonnon syleilyssä. Luonto tulee luoksesi ja voit ihailla niin pilvetöntä taivasta, sadepisaroiden tanssia tai myrskyn voimaa ympärilläsi mukavasti lasi-iglun lämmössä. Luonnon oman näytelmän lisäksi voit nauttia ulkoporeammeen lämpimästä ja rentouttavasta syleilystä.

Iglujemme malli, Smart Lucia, on uuden sukupolven älykäs ja täydellisesti varusteltu lasinen elämystila, jossa yhdistyvät moderni lasityö ja luonnon estetiikka. Tyylikkäät lasi-iglumme ovat suomalaisen suunnittelun ja käsityön mestariteoksia, joissa pääosaa näyttelee suomalainen luonto järvimaisemineen. Sisustuksessa on tuotu esille vahvasti suomalaisuutta niin huonekaluissa kuin tekstiileissäkin laadusta tinkimättä.

Pajuniemen kartanon rannassa on kolme 28 m²:n lasi-iglua, joista jokainen on sisustettu persoonallisesti omalla väriteemallaan:

Kaamos – tämä kohde huokuu arvokkuutta tyylikkään mustalla sisustuksella
Ruska – tässä kuparin ruskeassa iglussa ruskan värit säilyvät ympäri vuoden
Lumi – rauhallinen ja ajaton valkea sisustus kunnioittaa Suomen lumista talvea

Kahden vuodepaikan lisäksi jokaisessa iglussa on lisävuodemahdollisuus kahdelle hengelle, wc ja suihku sekä kompakti keittiö. Lisämukavuutta asumiseen tuovat ilmastointi, laadukas Genelec-äänentoistojärjestelmä, langaton internetyhteys sekä varustukseen kuuluva iPad-älytabletti. Spotify-musiikkisovellus on ladattuna valmiiksi tabletille, etkä tarvitse erikseen tunnuksia sovelluksen käyttämiseen. Jokaisessa iglussa on myös oma ulkoporeamme.

Varaukset ja tiedustelut:
+358 44 979 2886
sales@vuokatiniglut.fi

Myyntipalvelumme on avoinna arkisin klo 9 – 17

Majoitusvarauksen voi tehdä myös online-varausjärjestelmämme kautta:  VARAA TÄSTÄ

Kesällä iglumajoituksen yhteydessä annamme liput Marjex Stadionille Sotkamon Jymyn pesäpallo-otteluun veloituksetta kahdelle hengelle sekä ulkoporeammeen käyttöön majoituksen ajaksi etuhintaan 39 €. Lue lisää kesäkampanjasta!
Anna lahjaksi ikimuistoinen igluelämys. Valittavanasi on kaksi erilaista lahjakorttia. Tutustu lisää vaihtoehtoihin tästä.
Jokainen igluistamme on varustettu omalla ulkoporeammeella, jonka voi varata majoituksen ajaksi lisämaksusta. Hyödynnä suoran varaajan etu ulkoporeammeen käyttöön varaamalla majoitus suoraan verkkosivuiltamme tai myyntipalvelusta.
Koe henkeäsalpaava auringonnousu, tarkkaile muuttolintujen matkaa tai katso taivaalla ylitsesi lipuvia pilviä. Igluissamme pääosaa näyttelee kainuulainen luonto, ja tapettina toimii kaunis maisema Sapsojärvelle. Kytke itsesi offline-tilaan: igluissamme aika pysähtyy ja mieli lepää.

Arctic Lakeland Igloos

Alkulantie 24
88600 SOTKAMO

Hinnat yhdelle hengelle alkaen 170 € / vrk

Majoitushinta sisältää liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivouksen.

Lisähenkilöt 25 € / hlö / viipymä

Lisäpalvelut ennakkotilauksesta:

Ulkoporeammeen käyttö 125 € / viipymä
Puulämmitteisen rantasaunan vuokraus 70 € / 4 tuntia

TARKEMMAT HINTATIEDOT AJANKOHDAN MUKAAN LÖYDÄT VARAUSJÄRJESTELMÄSTÄMME.

Varausta tehdessä tulee huomioida mahdolliset minimivarausajat.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Elämää ja Matkoja -matkablogi vieraili Lumi-iglussamme keväällä 2021. Lue lisää iglukokemuksesta blogista.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!