Arctic Lakeland Igloos – Vain taivas on rajana!

 

Arctic Lakeland Igloos on Vuokatin uusi premiumtason matkailupalvelu, jossa voit kokea täydellisen irtioton arjesta luonnon syleilyssä. Luonto tulee luoksesi ja voit ihailla niin pilvetöntä taivasta, sadepisaroiden tanssia tai myrskyn voimaa ympärilläsi mukavasti lasi-iglun lämmössä.

Iglujemme malli, Smart Lucia, on uuden sukupolven älykäs ja täydellisesti varusteltu lasinen elämystila, jossa yhdistyvät moderni lasityö ja luonnon estetiikka. Tyylikkäät lasi-iglumme ovat suomalaisen suunnittelun ja käsityön mestariteoksia, joissa pääosaa näyttelee suomalainen luonto järvimaisemineen. Sisustuksessa on tuotu esille vahvasti suomalaisuutta niin huonekaluissa kuin tekstiileissäkin laadusta tinkimättä.

Luonnon oman näytelmän lisäksi voit nauttia Kainuun elämyksistä ja vuodenajoista virtuaalilasien ja huipputason äänentoiston kautta. Tähtitaivas ja revontulet ovat saatavillasi virtuaalisesti vuodenajasta riippumatta. VR-lasit ovat tulossa iglujen varustukseen vuoden 2021 aikana.

Pajuniemen kartanon rannassa on kolme 28 m²:n lasi-iglua, joista jokainen on sisustettu persoonallisesti omalla väriteemallaan:

Kaamos – tämä kohde huokuu arvokkuutta tyylikkään mustalla sisustuksella
Ruska – tässä kuparin ruskeassa iglussa ruskan värit säilyvät ympäri vuoden
Lumi – rauhallinen ja ajaton valkea sisustus kunnioittaa Suomen lumista talvea

Kahden vuodepaikan lisäksi jokaisessa iglussa on lisävuodemahdollisuus kahdelle hengelle, wc ja suihku sekä kompakti keittiö. Lisämukavuutta asumiseen tuovat ilmastointi, laadukas Genelec-äänentoistojärjestelmä, langaton internetyhteys sekä varustukseen kuuluva iPad-älytabletti. Jokaisessa iglussa on myös oma ulkoporeamme.

Varaukset ja tiedustelut:
+358 44 979 2886, sales@vuokatiniglut.fi
Myyntipalvelumme on avoinna arkisin klo 9 – 17

Majoitusvarauksen voi tehdä myös Booking.comissa VARAA TÄSTÄ

Igluelämyksen ei tarvitse päättyä ensimmäiseen aamuun. Ilmastointi ja korkea varustelu takaavat viihtyvyyden igluissamme pidemmäksikin aikaa. Lisävuorokauden saa nyt puoleen hintaan. Tutustu tarjoukseen tarkemmin tästä.
Koe henkeäsalpaava auringonnousu, tarkkaile muuttolintujen matkaa tai katso taivaalla ylitsesi lipuvia pilviä. Igluissamme pääosaa näyttelee kainuulainen luonto, ja tapettina toimii kaunis maisema Sapsojärvelle. Virtuaalilaseilla pääset nauttimaan tähtitaivaasta ja revontulista ympäri vuoden.

Arctic Lakeland Igloos

Alkulantie 24
88600 SOTKAMO

Hinnat:

Arkivuorokausi (su – pe) 200 €
Viikonloppuvuorokausi (pe – su) 280 €
Sesonkivuorokausi* 320 €

Hinnat sisältävät majoituksen kahdelle hengelle, liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivouksen.

Lisähenkilöt (max. 2 hlöä) 25 € / hlö / viipymä

Lisäpalvelut ennakkotilauksesta:

Ulkoporeammeen käyttö 125 € / viipymä
Puulämmitteisen rantasaunan vuokraus 70 € / 3 tuntia
Aamiainen Haapala BnB:ssä 17 € / hlö

*sesonkiajat: 24.12.2020 – 10.1.2021, 19.2. – 5.4.2021, 24.6. – 1.8.2021,
15.10. – 24.10.2021

Varausta tehdessä tulee huomioida mahdolliset minimivarausajat.

Hinnat voimassa 31.10.2021 saakka. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!