Ravintola Amarillo

Jiihaaaaa ystävät!

Amarillon tarina alkaa syvältä Texasin sydämestä. Mausteiset makuelämykset ja virkistävät juomat johdattelevat sinut Amarillon alkuläheille, runsaiden makujen maailmaan. Kokkimme ovat matkanneet Texasia ristiin rastiin ja istuneet leiritulilla Rio Granden molemmin puolin, jotta voimme tarjota sinulle parasta texmexiä meren tällä puolen. Hampurilaisia, fajitaksia, tacoja, wingsejä, – Amarillon tyyliin reiluina, näyttävinä ja täyttäviä annoksina!

Me amarillolaiset rakastamme hyvää ruokaa ja juomaa, rentoa menoa ja bailausta. Jos sinunkin sydämesi sykkii samoille asioille, niin tule Amarilloon ja ota kaverit tai perhe mukaasi. Amarillossa kohtaat aitoja persoonia, jotka palvelevat sinua omalla rennon iloisella ja positiivisella tyylillään.

Hymymme tarttuu ja piirikunnan paras palvelu saa sinutkin nauramaan. Nyt adios ja nähdään!

Muista myös Amarillon runsas lounaspöytä arkipäivisin.

Vuokatin Amarillon löydät Break Sokos Hotel Vuokatin yhteydestä.

Aukioloajat:
Katso aukioloajat ja ruokalistat

Kidekuja 2
88610, Vuokatti
www.amarillo.fi

Ravintola Amarillon rentoon Tex-Mex-meininkiin on helppo piipahtaa janojuomalle tai reilulle aterialle. Maukkaat ja mahtavat annokset saavat isommankin nälän aisoihin. Amarillon aulassa Amarillo Goes Sports! Voit seurata screeniltä urheilua laidasta laitaan, muun muassa UrhoTV-, MTV3Max-, Nelonen Pro-, Viasat Sport- ja Viasat Hockey -kanavilta.

Lue lisää Amarillon sivuilta

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!