Go Vuokatti – Monenlaista tekemistä, kaikki yhdestä paikasta!

GoVuokatin laadukkaista ohjelmista löydät sopivat tekemiset monenlaisiin tilanteisiin. Halusit sitten viettää vauhdikkaan aktiviteettipäivän perheen kanssa tai järjestää suuremman tapahtuman esimerkiksi polttareihin tai yritykselle, niin Go Vuokatin kautta se onnistuu!

Palveluistamme löytyy aktiviteetteja moneen makuun. Megazone lasertag, VR-Room Virtual reality, Escape Roomit, Paintball sekä erilaiset tiimikisailut ja ohjelmakokonaisuudet on helposti varattavissa kauttamme! Palvelemme Vuokatin Suerparkin yhteydessä ja esimerkiksi Megazone, VR-Room sekä Escape Roomit voit varata suoraan netistä ja saapua paikalle oikeaan aikaan. Suuremmat ohjelmapalvelukokonaisuudet sekä paintballin voit varata helposti sähköpostilla, yhteydenottopyynnön kautta tai puhelimitse!

Suuremmat tapahtumat rakennamme asiakkaan toiveiden mukaan hyödyntäen valmiita palveluitamme sekä räätälöityjä aktiviteetteja. Pyrimme aina siihen, että asiakas saa juuri ryhmälleen sopivan tapahtuman.

Kauttamme saatte varattua myös saunatilat sekä ruokailut.

Osa palveluistamme on täysin liikuteltavissa ja tarvittaessa tuomme ohjelmamme ja kalustomme asiakkaan toivomaan paikkaan, esimerkiksi tiimikisailut voidaan järjestää ulkona tai asiakkaan toivomissa tiloissa. Mikäli paketeistamme ei löydy juuri tiloihinne sopivaa tuotetta, räätälöimme sellaisen!

Tekemistä

Jännittävä ja vauhdikas värikuulapeli hieman isommille seikkailijoille! Paintball värikuulapelissä pyrkimyksenä on tiputtaa vastustajan pelaajat osumalla heihin värikuula merkkaimilla.
Lukittu huone, 60 minuuttia peliaikaa, useita onglemia jotka ratkaisemalla voit löytää pakokeinon! Do you have What it takes?
Superjännittävän ja liikunnallisen laserseikkailupelin parissa viihtyvät sekä lapset, että aikuiset! Tarkoituksena on taistella toisia pelaajia vastaan vaarattomilla laseraseilla.
VR-Roomissa pääset huikeaan virtuaalitodellisuuteen VR-lasien avulla! Kymmenet erilaiset pelit takaavat sen, että pelattavaa löytyy monen ikäiselle osallistujalle.

Go Vuokatti

Linturinteenkatu 1
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!