Megazone

Huippuhauska laserseikkailupeli Megazone!

Megazone on huippuhauska lasertaistelupeli kaikille seikkailunhaluisille! Pelissä on tarkoitus kerätä pisteitä osumalla vaarattomilla laseraseilla vastustajien peliliiveihin sekä tukikohtiin. Pelikenttänä toimii suuri sokkelo, mikä on koristeltu hohtomaalauksin. Mukaansa tempaava musiikki täydentää valmiiksi vauhdikkaan pelin!

VR-Room

Virtual Reality sopii jokaiselle!

VR-Roomissa pääset testaamaan rohkeuttasi, nokkeluuttasi ja nopeuttasi erilaisten VR-pelien muodossa! Kun laitat lasit päähäsi, on maailma rajaton! Kymmenet erilaiset pelit takaavat hauskan aktiviteetin kaiken ikäisille.

Escape Room

Pakohuone

Pakohuonepelissä pelaajat viedään lukittuun huoneeseen, jossa heidän tehtävänään on ratkoa erilaisia tehtäviä, mysteerejä ja pulmia. Tehtävät ratkotaan tiimityöskentelyä, älykkyyttä ja vihjeitä hyödyntäen. Jotta pakopeli läpäistään onnistuneesti, on kaikki tehtävät oltava ratkaistuna 60 minuutin kuluessa. Jokaista peliä on valvomassa pelinvetäjä, joka ohjeistaa pelaajia ennen huoneeseen menoa ja valvoo ryhmää koko tunnin ajan.

 

 

Synttärit, polttarit, tyhy-päivä tai jokin muu tapahtuma?

Pyydä tarjous niin tehdään teille sopiva paketti!

 

Tekemistä

Lukittu huone, 60 minuuttia peliaikaa, useita onglemia jotka ratkaisemalla voit löytää pakokeinon! Do you have What it takes?
Superjännittävän ja liikunnallisen laserseikkailupelin parissa viihtyvät sekä lapset, että aikuiset! Tarkoituksena on taistella toisia pelaajia vastaan vaarattomilla laseraseilla.
VR-Roomissa pääset huikeaan virtuaalitodellisuuteen VR-lasien avulla! Kymmenet erilaiset pelit takaavat sen, että pelattavaa löytyy monen ikäiselle osallistujalle.

Megazone Vuokatti

Linturinteenkatu 1
88610 Vuokatti
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!