Hae sivustolta

Loma-asunnot

Majoitu mukavasti loma-asunnoissamme Särkisen rannalla

lomahuoneisto olohuone. majoitus Vuokatti

Break Sokos Hotel Vuokatin saunallisissa oma-asunnoissa yhdistyvät mökkimajoituksen sekä hotellielämyksen parhaat puolet.

lomahuoneisto kevätaurinko vuokatti.
lomahuoneisto olohuone. majoitus Vuokatti
Näytä kaikki kuvat
lomahuoneisto kevätaurinko vuokatti.
lomahuoneisto olohuone. majoitus Vuokatti

Majoitu tilavasti loma-asunnoissamme ja nauti silti hotellimajoituksen parhaista puolista; erinomaisesta Break-aamiaisesta, valmiiksi pedatuista vuoteista sekä hintaan sisältyvästä loppusiivouksesta. Päivän ulkoiluiden jälkeen on ihana nauttia oman saunan löylyistä.

Loma-asunnot sijaitsevat n. 500 metrin päässä hotellilta, Särkisen järven rannalla ja loma-asunnoilta aukeavat upeat maisemat Vuokatinvaarojen suuntaan. Loma-asuntoalueen keskellä on tulistelupaikka ja Vuokatin hiihto- ja lenkkeilymaastot lähtevät aivan mökkialueen vierestä.

Loma-asuntojen hintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet, loppusiivous ja Break- aamiainen hotellilla. Loma-asunnoissa on tupakeittiö, josta löytyvät astiat ja ruoanlaittovälineet.

Lemmikit ovat tervetulleita loma-asuntoihimme. Lemmikkiveloitus on 40 €/viipymä.

Tee varaus syöttämällä varaushakuun haluamasi päivämäärät (min. 2 vrk) ja valitsemalla teille sopivan kokoinen loma-asunto. Varauksen pääset tekemään täältä.