Hae sivustolta

Kuuletko vaarojen kutsun?

maisemakuvaa vuokatin yli vaaralta kesäpäivässä

Ota äkkilähtö kesälomalle Vuokattiin!

Kesäinen Vuokatti kutsuu koko perheen aktiiviseen luontoseikkailuun. Valloittavat vaaramaisemat ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet takaavat loman, jota muistelet vielä pitkään. Vuokatti on Suomen monipuolisin, ympärivuotinen matkailukeskus, josta löydät tekemistä kaikenikäisille vuoden jokaisena päivänä. Alueen erinomaiset harrastusmahdollisuudet, vaihtelevat maastot sekä helppo saavutettavuus ovat tehneet Vuokatista etenkin perheiden ja liikunnallisten matkailijoiden suosikkikohteen. Vuonna 2022 Vuokatti oli Suomen neljänneksi suosituin matkakohde. Tervetuloa Vuokattiin!

Nappaa tästä parhaat vinkit
kesään Vuokatissa!

KESÄ BREAK SOKOS HOTEL VUOKATISSA 

Päivän hinnasta jopa -25%  

On­nel­li­sia kesän lo­ma­het­kiä Break Sokos Hotels Vuokatissa jopa -25 % päi­vän hin­nas­ta!

Edun saat S-Etu­kor­til­la ja kir­jau­tu­mal­la si­vus­tol­lem­me. Ei en­nak­ko­mak­sua ja ku­lu­ton pe­ruu­tus­mah­dol­li­suus tu­lo­päi­vään klo 18 men­nes­sä. Et tarvitse varauskoodia edun hyödyntääksesi. No­peat va­raa­vat par­haat pääl­tä, eli nyt varaamaan!

Kuva: Antti Harju

VUOKATINRINTEET

Parhaat näkymät maisemahissistä!  

Pohjoisrinteiden neljän hengen tuolihissi palvelee kesällä maisemahissinä. Hissin kyytiin voit lähteä joko pohjoisrinteiden ala-asemalta tai vaaran laelta.
Maisemahissin kautta voit poiketa myös tunnelmalliseen Vaaran Tupaan nauttimaan herkullisista tarjoiluista ja uuden maisematerassin näkymistä.

Maisemahissi on kesällä 2023 avoinna 15.-16.7., 29.-30.7. ja 5.-6.8. klo 11-16. Ukkosella suljettu.

Tervetuloa koko perheen kera nauttimaan maisemahissin kyydistä ja Vuokatin kauniista maisemista!

Kuva: Fanny Haga

HOLIDAY CLUB KATINKULLASSA LOMAILET YÖTÄ JA PÄIVÄÄ 

Pohjoismaiden monipuolisimmassa resortissa Holiday Clubin Katinkullassa lomailet yötä päivää, hyppäsitpä sitten vuoteesta suoraan viheriöille, lakanoista luonnon helmaan tai pehkuista porealtaaseen. 

Monipuolinen kylpylä tarjoaa tekemistä koko perheelle. Nauti saunamaailman löylyistä, ui matkaa kuntoaltaassa, rentoudu poreissa, pulahda ulkoaltaaseen samalla savusaunassa piipahtaen sekä riemuitse vesiliukumäessä. 

VUOKATTI SPORT

Vuokatti Sportin Fun & Sports -perhelomat sisältävät aktiivista ja hauskaa ohjelmaa koko perheelle! Luvassa on sopivasti seikkailua, rentoa yhdessäoloa, leikkiä ja huoletonta lomailua.

Lomalla kaiken tulee olla helppoa, eikö vain?

Fun & Sports -perhelomalla koko porukka saa huokaista arkipuuhista ja nauttia herkullisen noutopöytämme antimista. Herkulliset ateriat ja joustavat ruokailuajat antavat enemmän aikaa rentoon yhdessä oloon. Loman hintaan sisältyvät aamupala, lounas ja päivällinen alkaen tulopäivän päivällisestä päättyen lähtöpäivän lounaaseen.

Kaikki yhdessä pihapiirissä

Jotta meillä vierailu olisi kaikille mahdollisimman helppoa olemme rakentaneet kaikki palvelut tiiviisti, samasta pihapiiristä löytyviksi. Hotelli, ravintola, kahvio, urheilukenttä, Vuokatti Areena, uimahalli, kuntosalit, uimaranta ja paljon muuta!  

Fun & Sports -perhelomavarauksen voit tehdä 3.7. – 30.7.2023 väliselle ajalle.

All-inclusive Fun & Sports -perhelomien hinnat aikuisille 77 €/vrk ja 6–14-vuotiaille lapsille 56 €/vrk. Minimivaraus kaksi vuorokautta.

VUOKATIN AATELI 

Monipuoliset, tasokkaat majoitukset vaaramaisemissa ja järven rannalla – OSTA 3, MAKSA 2

Lämminhenkiset pienhotellimme – Hotel Aateli Lakeside järven rannalla ja Hotel Aateli Hillside vaaramaisemissa, tasokkaat mökit ja erilaiset huoneistovaihtoehdot tarjoavat runsaasti valinnanvaraa juuri Sinun kesälomasi viettopaikaksi.

Vietä helppo loma majoittuen hotelliemme laadukkaissa vuoteissa ja nauti Zen Span tai maisemasaunan leppoisista löylyistä. Runsas hotelliaamiainen aloittaa päivän mukavissa merkeissä. 

Laadukkaat mökit ja tyylikkäät lomahuoneistot sijaitsevat keskellä Vuokatin palveluja. Valitse tarpeisiisi sopiva majoitus laajasta valikoimastamme: vaihtoehtoja on kahden hengen studiohuoneistoista seitsemän makuuhuoneen tilavaan mökkiin. Kaikissa on täysin varusteltu keittiö ja lähes kaikissa sauna. Suurimmassa osassa kohteita on ilmastointi ja kuivauskaappi, osassa myös järvinäköala tai poreamme.

Lemmikin kanssa matkaileville on vaihtoehtoja eri kokoisissa huoneistoissa.

Hotelliemme yhteydessä olevien ravintoloiden, Ainoan ja Nuaksen aukioloajat näet täältä. Tule herkuttelemaan paikan päälle tai tilaa ennakkoon vaikka juhla-ateria majoituskohteeseesi cateringpalveluna.

Loma Vuokatissa on täynnä lämmintä tunnelmaa ja leppoisaa yhdessäoloa. Tervetuloa lomalle palvelevaan perheyritykseen!

Nyt kaikki uudet varaukset ajalle 10.7. – 31.8.2023
Osta 3 vrk maksa 2 vrk koodilla KESÄALE23

Varaukset nettisivuiltamme vuokatinaateli.fi tai myyntipalvelusta:   | 044 555 2828  

KOE KESÄ VUOKATIN SUPERPARKISSA!

Perhelipulla liikkuu neljä tai viisi henkilöä koko päivän. Seurueessa oltava vähintään yksi aikuinen. Lippu voimassa arkisin, viikonloppuisin sekä loma-aikoina. Säästä jopa 50 euroa verrattuna yksittäisiin koko päivän lippuihin!

Monipuolisessa sisäaktiviteettipuistossa löytyy tekemistä kaikenikäisille.

Si­säak­ti­vi­teet­ti­puis­to tar­joaa pe­le­jä, leik­ke­jä ja seik­kai­lu­ja eri tee­ma-alueil­la. Kii­pei­ly­kau­pun­geis­sa ki­puat kii­pei­ly­reit­te­jä ylös ja su­jah­dat liu­ku­mä­keä pit­kin alas. Pol­kuau­to­ra­dal­la hu­ruu­tel­laan ne­li­pyö­räi­sil­lä. Ga­me Are­nan jal­ka­pal­lo-, jää­kiek­ko- ja pe­sä­pal­lo­pis­teis­sä tes­taat tark­kuu­te­si. Di­gi­wall-kii­pei­ly­pe­leis­tä hy­päh­dät Slack­li­ne-nuo­ral­le.

Hanki liput edullisemmin ennakkoon netistä.


Vuokatin kesässä tapahtuu

Löydä oma suosikkisi Vuokatin monipuolisesta majoitustarjonnasta alla olevasta linkistä.


Osallistu myös kesäkisaan!

KESÄKISA ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJA ON ARVOTTU!

Osallistu kilpailuun ja voita loma Vuokatissa! Arvomme kaikkien osallistujien kesken pääpalkintona kahden vuorokauden majoituslahjakortin kahdelle hengelle Break Sokos Hotel Vuokattiin. Lisäksi arvomme kolme settiä Vuokatti huppareita ja aurinkolaseja. Kilpailu on käynnissä 16.7.2023 saakka.

Täytä yhteystietosi ja nosta peukut pystyyn! Muistathan tilata myös Vuokatin uutiskirjeen.

Voimassaolo:
Pääpalkinto on voimassa 30.6.2024 saakka.

Kilpailun järjestää Vuokatin Matkailukeskus Oy. Kilpailuun voi osallistua 9.7.2023-16.7.2023 välisenä aikana. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostin välityksellä, joten tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein.