Vuokatin kumppanit

Menestys rakennetaan yhdessä. Kumppaniemme avulla teemme Vuokatista entistäkin vetovoimaisemman matkailukohteen.

Tornator

Tornator Oyj on Euroopan johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö, jonka toiminta perustuu vastuulliseen ja kestävään metsien käyttöön, vahvaan ympäristöosaamiseen sekä digitalisaation hyödyntämiseen. Ennallistamme yhdessä Vuokatin kanssa Sotkamossa sijaitsevan metsäalueen takaisin luonnontilaiseksi suoksi. Samalla Tornator ja Vuokatti haastavat muut Suomen matkailualueet vastaaviin ilmastotekoihin!

Ilta-Sanomat

IS on Suomen suurin uutismedia, joka tarjoaa puheenaiheita, jotka yhdistävät meitä suomalaisia.

IS – Mistä puhutaan.

Apaja

Apaja -konserniin kuuluvat esitystekniikan palveluita tarjoava Rajupaja, videotuotantojen toteuttaja RajuLive, messu- ja festivaalitekniikkaan keskittynyt Ruosila, kiertuetekniikkaan painottunut Voiceboys sekä tapahtumien kalustamiseen ja somistamiseen erikoistunut Vuokrakaluste. Yhdessä konsernin yritykset palvelevat niin pieniä kuin suuriakin tapahtumia, sekä yksityisjuhlia että yleisötapahtumia ympäri Suomen.

Sponsor Insight

Sponsor Insight tekee sponsorointiin ja tapahtumiin liittyvää tutkimustoimintaa. Yritykset, oikeudenomistajat ja kaupungit ovat pääasiallisia toimeksiantajiamme.

Yhdessä Vuokatin kanssa seuraamme markkinoinnin tuloksellisuutta ja kohdennamme siihen satsattuja varoja optimaalisesti.