Vuokatin kumppanit

Menestys rakennetaan yhdessä. Kumppaniemme avulla teemme Vuokatista entistäkin vetovoimaisemman matkailukohteen.

Ilmatar Windpower

Ilmatar on suomalainen energiayhtiö, joka myy ainoastaan kotimaista ja uusiutuvaa tuulisähköä. Ilmatar on sitoutunut uuden tuulivoimakapasiteetin rakentamiseen ja puhtaan energian tuotantoon, sillä puhdas energia on yksi tärkeimmistä välineistä taistelussa ilmastonmuutosta vastaan.

Yhteistyö Vuokatin kanssa on Ilmattarelle merkittävä ja luonnollinen askel tässä työssä. Luonto on myös yksi suomalaisen matkailun suurimmista valttikorteista, joten sen monimuotoisuutta täytyy vaalia. Yhteistyössä Vuokatin kanssa Ilmatar tarjoaa sekä Vuokatin alueen toimijoille että matkailijoille mahdollisuuden vaihtaa tuulisähköön ja vähentää omaa hiilijalanjälkeään pysyvästi.

 

Tornator

Tornator Oyj on Euroopan johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö, jonka toiminta perustuu vastuulliseen ja kestävään metsien käyttöön, vahvaan ympäristöosaamiseen sekä digitalisaation hyödyntämiseen. Ennallistamme yhdessä Vuokatin kanssa Sotkamossa sijaitsevan metsäalueen takaisin luonnontilaiseksi suoksi. Samalla Tornator ja Vuokatti haastavat muut Suomen matkailualueet vastaaviin ilmastotekoihin!

Ilta-Sanomat

IS on Suomen suurin uutismedia, joka tarjoaa puheenaiheita, jotka yhdistävät meitä suomalaisia.

IS – Mistä puhutaan.

Apaja

Apaja -konserniin kuuluvat esitystekniikan palveluita tarjoava Rajupaja, videotuotantojen toteuttaja RajuLive, messu- ja festivaalitekniikkaan keskittynyt Ruosila, kiertuetekniikkaan painottunut Voiceboys sekä tapahtumien kalustamiseen ja somistamiseen erikoistunut Vuokrakaluste. Yhdessä konsernin yritykset palvelevat niin pieniä kuin suuriakin tapahtumia, sekä yksityisjuhlia että yleisötapahtumia ympäri Suomen.

Sponsor Insight

Sponsor Insight tekee sponsorointiin ja tapahtumiin liittyvää tutkimustoimintaa. Yritykset, oikeudenomistajat ja kaupungit ovat pääasiallisia toimeksiantajiamme.

Yhdessä Vuokatin kanssa seuraamme markkinoinnin tuloksellisuutta ja kohdennamme siihen satsattuja varoja optimaalisesti.