Tervetuloa Temptation Islandista
tuttuun Vuokattiin!

Houkutusten Vuokatti on Temptation Island Suomi -ohjelman 8. kauden koti. Mitä kaikkea vaaramaisemissa tapahtui treffeillä ja kameroiden sammuttua? Lue tämä artikkeli, niin tiedät!


16.9.2020

Miten Kainuusta tuli Thainuu?

Lue Tempparit-juontaja Sami Kurosen haastattelu ja kuuntele Koti-Kajaanin podcast täällä.

29.9.2020

Miltä näyttää Temppareiden uusi kuvauslokaatio ja iltanuotiopaikka The Aateli Island?

Temppareita kuvattiin Vuokatissa mm. The Aateli Islandilla, josta löytyy myös legendaarinen iltanuotio. Katso Ilta-Sanomien juttu, kuvat ja video Thainuun omasta paratiisisaaresta täällä.

1.10.2020

Bileiden jälkeinen speedboat-ajelu

Vuokatti Safariksen speedboat vei naiset ja sinkkumiehet vesille ja ensimmäisille ryhmätreffeille. Veneen huippunopeus on sään ja matkustajien salliessa 100 km/h, joten näiltä treffeiltä ei puuttunut vauhtia tai vaarallisia tilanteita. Ja kun tähän vielä yhdistettiin 360 asteen pyörähdykset, kastuminenkin oli väistämätöntä. Virkistävä venereissu huuhtoi bileistä toipuvien osallistujien viimeisetkin väsymyksen rippeet pois.

15.10.2020

Hemmotteluhetki Aatelin Zen Spassa ja Kuutamopontikkaa kyytipojaksi

Varatut naiset pääsivät rentoutumaan keskenään Hotel Aatelin upeaan Zen Spa-yksityiskylpylään, joka on mahdollista varata kokonaan omaan käyttöön. Zen Spassa on ainutlaatuinen “pölkkysauna” revontulikattoineen, johon mahtuu kerrallaan kuusi henkilöä. Spa-osasto on varusteltu huippuluokan teknologialla, ja kylpyläkokemuksen taustalle voi valita omaa lempimusiikkia.

Jussi ja Inkku pääsivät treffeillään maistelemaan Vuokatin Viinin Kainuulaista Kuutamopontikkaa mansikoiden kera. Vuokatin Viinin omenatarha on Suomen pohjoisin, ja yritys tekee erilaisten marjoista ja omenoista valmistettujen juomien lisäksi myös hilloja.

16.10.20

Kosteaa menoa Vesiurheilukeskuksessa ja hurja Megazone-taistelu

Naiset ja sinkkumiehet ottivat Go Vuokatin Megazonessa toisistaan mittaa hauskan laserseikkailun tiimellyksessä. Leikkimielinen kisa paljasti luonne-eroja porukan sisällä. Osa oli heti valmiina hyökkäykseen, kun taas toiset tyytyivät maltilliseen puolustukseen.

Aarne ja Viola pääsivät takuukosteille treffeille Vuokatin Vesiurheilukeskukseen. SUP-lautailu Ahvenuslammella sujuikin pariskunnalta  kuin vettä vaan, ja treffit huipentuivat saunalautalle, jossa on myös monien ammattilaistenkin testaama skeittiramppi.

22.10.2020

Miehet keilaamassa Vuokatti Bowlingissa

Varatut miehet lähtivät keskenään radalle Vuokatti Bowlingiin, jossa kaatoja sateli tasapuolisesti kaikille. Vuokatin omassa keilaviihdekeksuksessa on yhteensä 16 keilarataa, ja aina iltapäiväsin on mahdollisuus myös hohtokeilaukseen. Bowlingissa hauskanpito ei rajoitu vain keilaradalle, vaan tarjolla on myös ammuntasimulaattori ja biljardipöydät. Jos ilta uhkaa muuten jäädä lyhyeksi, kannattaa omalle porukalle varata Bowlingin saunakabinetti. Siellä voi viettää iltaa Temppari-tyyliin, kunnon eväiden ja huippuseuran kera.

14.11.2020

Treffit korkeuksissa

Amalia ja Jesse suuntasivat treffeillään puiden latvoihin, eli Vuokatin Seikkailupuistoon. Huimapää-Jesseä ei korkeat paikat hetkauttaneet, mutta Amalialta treffit vaativat hieman enemmän kanttia. Luonnonkauniilla paikalla, Vuokatin keskustassa sijaitsevan kiipeilypuiston yhdeksästä radasta seitsemän nousevat huimiin korkeuksiin ja kaksi pysyvät matalalla noin metrin korkeudella. Puistossa on yhteensä 111 tehtävää ja vierailulla viihtyy useita tunteja. Suomen haastavimmalla seiskaradalla saa testata kiipeilytaitojaan ja tasapainoaan jo oikein tosissaan.

20.11.2020

Kumpi voitti Superparkissa?

Amalian aktiiviset treffit jatkuivat SuperPark Vuokatissa, johon hän sai seurakseen Tinon. Vaikka SuperPark on omiaan pienen hien ja kilpailuhengen nostattamiseen, tämä parivaljakko otti ainakin osan lajeista enemmän kuin tosissaan. Loppupeleissä Tino taisi viedä pidemmän korren, mutta myös Amalia sai palkinnoksi upean lippiksen kovasta tsempistä. Kaikenikäisille sopiva SuperPark on yksi Vuokatin suosituimmista kohteista, jossa myös aikuiset viihtyvät pidempäänkin. Sisäaktiviteettipuisto tarjoaa pelejä, leikkejä ja seikkailuja eri teema-alueilla. Valittavana on tarkkuutta ja taitoja vaativia aktiviteetteja sekä silkkaa hauskanpitoa!

27.11.2020

Talvinen koiravaljakkoajelu keskellä kesää ja Haapalan tunnelmaa kaksnelosilla

Thainuun Temppari-kausi on edennyt jo odotettuihin 24-treffeihin. Juuso valitsi vuorokauden kestäville treffeille Ellan ja Jenna odotetusti Jessen.

Juuso ja Ella pääsivät yllätyksekseen pukeutumaan keskellä kesää pilkkihaalareihin, kun he suuntasivat Vuokatti Sportin hiihtotunneliin. Pariskunta ei kuitenkaan ottanut mittaa toisistaan ladulla, vaan heille oli järjestetty Vuokatti Safariksen husky-ajelu. Koirat eivät vauhtia säästelleet, ja treiffeille saatiin aito talvinen tunnelma.

Jenna ja Jesse ottivat itselleen pysyvät Tempparit-muistot tatuointien muodossa. Sen jälkeen he suuntasivat ruokailemaan Haapalaan, jossa he pääsivät maistamaan myös tilan oman pienpanimon tuotteita. Haapalan oluissa maistuu esimerkiksi oman metsän kuusenkerkkä ja Kainuun perinteinen terva. Kaikki oluet pannaan alusta alkaen itse, ammattitaidolla ja perinteisiä työtapoja kunnioittaen.

4.12.2020

Viimeisillä treffeillä höyrylaivaromantiikkaa, kylpylän kuohuja ja unelmien majapaikkoja

Temppareiden kahdeksannen kauden viimeiset kaksneloset olivat täynnä toimintaa ja Thainuun upeita kohteita. Jussi ja Inkku matkasivat treffeillään Kajaaniin ja lähtivät vesille Kouta-höyrylaivan kyydissä. Valkokylkinen S/S Kouta on Suomen ja Euroopan pohjoisin edelleen liikennöivä sisävesien höyrylaiva. Alus on puksuttanut Kainuun kauniilla vesillä vuodesta 1921 lähtien, joten vuonna 2021 Kouta viettää 100-vuotisjuhlaansa.

Risteilyn jälkeen pariskunnan matka jatkui elämykselliseen kartanohotelli Karolineburgiin Kajaanin keskustan tuntumaan. Romanttiseen tunnelmaan oli ainakin puitteiden puolesta helppo virittäytyä Suomen pohjoisimmassa ja Kainuun ainoassa kartanossa. Upea Karolineburg tarjoaa majoitus- ja juhlapalveluja ainutlaatuisessa miljöössä, aidatun ranskalaisen puutarhan ympäröimänäKohta 200-vuotias keltainen kaunotar pitää sisällään ajan tyyliin sisustettuja hotellihuoneita ja aamiaissalin kristallikruunuineen.

Höyrylaiva Kouta ja kartanohotelli Karolineburg tarjoavat mahdollisuuden kokea unelmatreffit Temppari-tyyliin. Kun ostat lahjakortin romanttisille treffeille (248€) verkkokaupasta, voit lunastaa liput kahdelle (2) henkilölle höyrylaiva S/S Koutan maisema- tai iltaristeilyille heinäkuussa 2021 tai 2022, kuohuviinipullon sekä majoituksen Kartanohotelli Karolineburgin sviitissä kahdelle kartanoaamiaisineen.

Myös Aarne ja Anniina saivat nauttia treffeillään upeasta majoituksesta, kun heitä odotti Break Sokos Hotel Vuokatin tilava, saunallinen sviitti. Illan ruoasta vastasi Kainuuravintola Kippo.

Jonna ja Tino nauttivat puolestaan kylpylän kuohuista ja mukavasta majoituksesta monelle Vuokatin kävijälle tutussa Holiday Club Katinkullassa. Tulevaan, koko kauden viimeiseen, iltanuotioon valmistauduttiin myös Harmony Span rentouttavassa hieronnassa.

Blogissa mainitut kohteet ja muut Thainuun houkutukset odottavat sinua Vuokatissa – tervetuloa vietteleviin vaaramaisemiin!