Tervetuloa Temptation Islandista
tuttuun Vuokattiin!

Houkutusten Vuokatti on Temptation Island Suomi -ohjelman 8. kauden koti. Mitä kaikkea vaaramaisemissa tapahtuu kameroiden sammuttua? Ota tämä artikkeli seurantaan, niin tiedät! Päivitämme sisältöä aina jaksojen jälkeen.

Temptation Island Suomi Nelosella 30.9. alkaen keskiviikkoisin ja torstaisin klo 21.


16.9.2020

Miten Kainuusta tuli Thainuu?

Lue Tempparit-juontaja Sami Kurosen haastattelu ja kuuntele Koti-Kajaanin podcast täällä.

29.9.2020

Miltä näyttää Temppareiden uusi kuvauslokaatio ja iltanuotiopaikka The Aateli Island?

Temppareita kuvattiin Vuokatissa mm. The Aateli Islandilla, josta löytyy myös legendaarinen iltanuotio. Katso Ilta-Sanomien juttu, kuvat ja video Thainuun omasta paratiisisaaresta täällä.

1.10.2020

Bileiden jälkeinen speedboat-ajelu

Vuokatti Safariksen speedboat vei naiset ja sinkkumiehet vesille ja ensimmäisille ryhmätreffeille. Veneen huippunopeus on sään ja matkustajien salliessa 100 km/h, joten näiltä treffeiltä ei puuttunut vauhtia tai vaarallisia tilanteita. Ja kun tähän vielä yhdistettiin 360 asteen pyörähdykset, kastuminenkin oli väistämätöntä. Virkistävä venereissu huuhtoi bileistä toipuvien osallistujien viimeisetkin väsymyksen rippeet pois.

15.10.2020

Hemmotteluhetki Aatelin Zen Spassa ja Kuutamopontikkaa kyytipojaksi

Varatut naiset pääsivät rentoutumaan keskenään Hotel Aatelin upeaan Zen Spa-yksityiskylpylään, joka on mahdollista varata kokonaan omaan käyttöön. Zen Spassa on ainutlaatuinen “pölkkysauna” revontulikattoineen, johon mahtuu kerrallaan kuusi henkilöä. Spa-osasto on varusteltu huippuluokan teknologialla, ja kylpyläkokemuksen taustalle voi valita omaa lempimusiikkia.

Jussi ja Inkku pääsivät treffeillään maistelemaan Vuokatin Viinin Kainuulaista Kuutamopontikkaa mansikoiden kera. Vuokatin Viinin omenatarha on Suomen pohjoisin, ja yritys tekee erilaisten marjoista ja omenoista valmistettujen juomien lisäksi myös hilloja.

16.10.20

Kosteaa menoa Vesiurheilukeskuksessa ja hurja Megazone-taistelu

Naiset ja sinkkumiehet ottivat Go Vuokatin Megazonessa toisistaan mittaa hauskan laserseikkailun tiimellyksessä. Leikkimielinen kisa paljasti luonne-eroja porukan sisällä. Osa oli heti valmiina hyökkäykseen, kun taas toiset tyytyivät maltilliseen puolustukseen.

Aarne ja Viola pääsivät takuukosteille treffeille Vuokatin Vesiurheilukeskukseen. SUP-lautailu Ahvenuslammella sujuikin pariskunnalta  kuin vettä vaan, ja treffit huipentuivat saunalautalle, jossa on myös monien ammattilaistenkin testaama skeittiramppi.

22.10.2020

Miehet keilaamassa Vuokatti Bowlingissa

Varatut miehet lähtivät keskenään radalle Vuokatti Bowlingiin, jossa kaatoja sateli tasapuolisesti kaikille. Vuokatin omassa keilaviihdekeksuksessa on yhteensä 16 keilarataa, ja aina iltapäiväsin on mahdollisuus myös hohtokeilaukseen. Bowlingissa hauskanpito ei rajoitu vain keilaradalle, vaan tarjolla on myös ammuntasimulaattori ja biljardipöydät. Jos ilta uhkaa muuten jäädä lyhyeksi, kannattaa omalle porukalle varata Bowlingin saunakabinetti. Siellä voi viettää iltaa Temppari-tyyliin, kunnon eväiden ja huippuseuran kera.

14.11.2020

Treffit korkeuksissa

Amalia ja Jesse suuntasivat treffeillään puiden latvoihin, eli Vuokatin Seikkailupuistoon. Huimapää-Jesseä ei korkeat paikat hetkauttaneet, mutta Amalialta treffit vaativat hieman enemmän kanttia. Luonnonkauniilla paikalla, Vuokatin keskustassa sijaitsevan kiipeilypuiston yhdeksästä radasta seitsemän nousevat huimiin korkeuksiin ja kaksi pysyvät matalalla noin metrin korkeudella. Puistossa on yhteensä 111 tehtävää ja vierailulla viihtyy useita tunteja. Suomen haastavimmalla seiskaradalla saa testata kiipeilytaitojaan ja tasapainoaan jo oikein tosissaan.

20.11.2020

Kumpi voitti Superparkissa?

Amalian aktiiviset treffit jatkuivat SuperPark Vuokatissa, johon hän sai seurakseen Tinon. Vaikka SuperPark on omiaan pienen hien ja kilpailuhengen nostattamiseen, tämä parivaljakko otti ainakin osan lajeista enemmän kuin tosissaan. Loppupeleissä Tino taisi viedä pidemmän korren, mutta myös Amalia sai palkinnoksi upean lippiksen kovasta tsempistä. Kaikenikäisille sopiva SuperPark on yksi Vuokatin suosituimmista kohteista, jossa myös aikuiset viihtyvät pidempäänkin. Sisäaktiviteettipuisto tarjoaa pelejä, leikkejä ja seikkailuja eri teema-alueilla. Valittavana on tarkkuutta ja taitoja vaativia aktiviteetteja sekä silkkaa hauskanpitoa!