Helppoutta, juurevuutta vai mökkitunnelmaa?

Majoitus on iso osa lomafiilistä, ja nappiin mennyt majapaikan valinta antaa reissulle heti oikeanlaiset lähtökohdat. Vuokatti tarjoaa monia erilaisia majoitusvaihtoehtoja niin helppoutta, juurevuutta kuin mökkitunnelmaakin etsiville. Tutustu suosikkikohteisiin ja löydä juuri sinun lomaasi sopivat puitteet.

Nauti lokoisasta lomailusta keskellä kylää

Monelle Vuokatin kävijälle tuttu Break Sokos Hotel Vuokatti ei juuri esittelyjä kaipaa. Viihtyisä ja moderni hotelli sijaitsee Vuokatin palveluiden keskellä, kylän paraatipaikalla. Kun arvostat lomailun vaivattomuutta ja hyviä unia moderneissa huoneissa, Break Sokos Hotel on oiva valinta. Hotellista on helppo suunnata myös rinteeseen ja laduille, joten vaivaton hotellielämys sopii myös sporttisille lomailijoille.

Myös IIDA Vuokatin laadukkaat lomahuoneistot sopivat lokaisan lomailun ystäville. Korkeatasoinen varustelu, modernin raikas ilme ja keskeinen sijainti tekevät IIDAn huoneistosta ihanteellisen tukikohdan vaaramaisemista ja aktiiviteeteista nauttimiseen.

Koe juurevaa paikalliskulttuuria

Lyhyen kävelymatkan päässä Vuokatin keskustasta sijaitseva Haapala BnB on heti idyllisestä pihapiiristään alkaen elämys. Perinteikästä tilaa on asutettu jo 1600-luvulta alkaen, ja nykyisten omistajiensa suvussa se on ollut jo yli 100 vuotta. Monet vaiheet nähnyt Haapala tarjoaa nykyisin majoitusta, makuja ja oman pienpanimonsa tuotteita. Majoittua voi joko tunnelmallisessa päärakennuksessa tai uusissa aittamökeissä. Tämä tyylikäs kokonaisuus pitää itse kokea.

Virittäydy mökkifiilikseen paraatipaikoilla

Kolazkon  loma-asunnot sijaitsevat Vuokatin paraatipaikoilla. Valittavana on esimerkiksi isommallekin porukalle soveltuva Timantti, joka hemmottelee asukkaitaan ulkoterassilta löytyvällä porealtaalla ja oivallisella yhteydellä rinteisiin. Lähin hiihtohissi löytyy lähes nurkan takaa, joten laskemaan voi lähteä suoraan omasta pihasta.