Vuokatinrinteiden Snowpark uudistui kaudelle 2019-2020


Vuokatissa sijaitsee nyt yksi Suomen parhaista Snowparkeista, joka on rakennettu yhteistyössä Schneesternin kanssa. Uusittu on sekä Freestyle Park että Kids Slopestyle -rinne ja Vuokattiin on hankittu yhteensä 14 uutta pressiä/reiliä.


Uusi Freestyle Park on vajaan kilometrin mittainen ja siinä on mahdollista tehdä jopa 13 temppua yhden laskun aikana. Koko rinne suoristettiin kesän aikana ja samalla siihen asennettiin uudet valot sekä automaattinen lumetuslinja. Keskellä rinnettä olevat Big Air -hyppyrit ovat 12 ja 14 m korkeita.

Kids Slopestyle -rinne on puolestaan saanut inspiraationsa Olympialaisista. Tämä helppo rinne sopiikin hyvin koko perheelle, sillä jokaiselle löytyy varmasti omalle tasolle sopivaa, uutta ja hauskaa kokeiltavaa! Ensimmäisiä temppuja ei tässä rinteessä kannata siis turhaan jännittää.

Yhteistyö Vuokatinrinteitä operoivan SkiOne.fi:n sekä Schneesternin kanssa alkoi jo viime talvena Snowparkin päivityksellä ja jatkui kesällä MAX Snow Worldin rakentamisella. Vuokatissa voi siis lasketella 365 päivänä vuodessa! Tälle kaudelle yhteistyö Schneesternin kanssa on laajentunut myös Tahkonrinteille ja Kasurilan Hiihtokeskukseen. Ja nyt näissä kolmessa keskuksessa onkin yhteensä yli 3 000 metriä maailmanluokan suorituspaikkoja.

Ensi talvena Vuokatissa järjestetään European Youth Olympic Festival EYOF2021 ja yhteistyö Schneesternin kanssa jatkuu EYOF2021 Slopestyle ja Big Air -suorituspaikkojen toteuttamisella.

Seuraa Vuokatti Snowparkia Facebookissa ja Instagramissa:
@vuokattisnowpark