Kuva: Vuokatti Sport

Siirry sisälle

Vaikka vaaramaisemista ei voi saada tarpeekseen, vaatii keho välillä rauhoittumista venyttelytunnin ääreen tai hauskaa sulkapallomatsia kaverien kesken. Vuokatista löytyy myös paljon kivaa sisätekemistä, jolla saa taatusti hien pintaan. Jos siis viihdyt paremmin kuntosalilla kuin lenkkipolulla, sydämesi sykkii pallopeleille tai jos sisäliikunta ylipäätään on enemmän sinun juttusi, tutustu lajeihimme ja valitse omasi!


 

Pallopelit

Vuokattihallin suuri liikuntahalli soveltuu useiden eri pallopelien treenaamiseen! Ota mukaan suosikkivastustajasi tai kerää kasaan koko joukkue ja pistäkää pelit pystyyn. Katso hinnasto ja aukioloajat.

Vuokattihallissa onnistuvat mm.

  • Koripallo
  • Lentopallo
  • Salibandy
  • Pesäpallo
  • Squash
  • Sulkapallo
  • Tennis

Lisäksi suosikkimailapelimahdollisuudet löytyvät Holiday Club Katinkullasta. 1 Squash-kenttä sekä 5 sulkapallo- ja tenniskenttää mahdollistavat hauskoja pelihetkiä vaikka perheen kesken. Katso hinnasto ja aukioloajat.

Ryhmäliikunta

Ryhmässä on helppo heittäytyä ja nauttia liikkumisen riemusta. Nosta hikeä menevämmässä jumpassa tai huolla kehoa rauhallisella venyttelyllä. Näistä tunneista löytyy valinnanvaraa ihan jokaiselle! Jumppiin voi osallistua kertamaksulla tai ostaa sarja- tai kuukausikortin.

Katinkullan ryhmäliikuntakalenterissa on esimerkiksi voimaa kehittävää Bodypumpia, kahvakuulailua, venyttelyä ja rentouttavaa Bodybalancea.  Tutustu aikatauluun.

Vuokatti Sportissa on mahdollisuus hikoilla menevillä HIIT-tunneilla, kokeilla shaktajoogaa tai tutustua vaikka aikuisten telinevoimisteluun. Valikoimiin kuuluu myös kaikille sopiva vesijumppa sekä Powerslide. Tunteja pidetään Vuokattihallissa ja ilmoittautumisen voi hoitaa kätevästi netissä. Tutustu aikatauluun.

Kuntosali

Kuntosalilla pärjäävät kaikki kuntotasoon katsomatta ja saliohjelman voi tehdä juuri niin kuin itse haluaa. Kuntosalilla pääsee myös joustavasti omien aikataulujen mukaan, joten loman liikkumiset saa hoidettua juuri silloin kun itse haluaa.

Kuntosalin käyttö sisältyy usein majoitukseen, mutta myös kertamaksulla voi käydä treenaamassa.

Vuokatti Sport
Katinkulta
Break Sokos Hotel Vuokatti

 

Kuva: Vuokatti Sport

Uimahalli

Tarkkaa tekniikkatreeniä tai rauhallisia vetoja hiljaisuudessa. Näissä altaissa uivat myös olympiaurheilijat! Uimahalli sijaitsee Vuokattihallin yhteydessä ja huippujen lisäksi veteen pääsevät pulahtamaan myös perheen pienimmät. Uimahallista löydät mm.

Uima-allas | 25 m:n allas (syvyys 120–180 cm)
Monitoimiallas (syvyys 82–120 cm)

Vesiliukumäki | Vesihierontaa | Vauva-allas | Perheen pienimmille oma allas

Myös monitoimialtaan matala pääty sopii pienille lapsille.

Lue lisää

 

Kuva: Vuokatti Sport

Vuokattisport