Toisinaan arjesta irti päästäminen vaatii astumisen täysin toisenlaiseen ympäristöön – kenties jopa pieneen seikkailuun. Vuokatti tarjoaa tähän monenlaisia mahdollisuuksia kaikenikäisille ja niin yksin kuin ryhmässäkin liikkuville. Hyppää siis juuri sinulle sopivaan seikkailuun ja unohda hetkeksi kaikki muu!

JÄNNITTÄVIÄ KOKEMUKSIA PIMENEVÄSSÄ ILLASSA
Miltä kuulostaisi seikkailu Vuokatin upeassa luonnossa illan pimetessä ympärillä? Tällaiselle retkelle voit suunnata moottorikelkalla, jolloin hämärtyvä ilta tarjoaa kokeneellekin kuljettajalle uudenlaista jännitystä. Kelkkasafari vie sinut Vuokatinvaaran huipulle, josta avautuvat upeat maisemat ovat pimenevässä illassa lämpimän juoman ja retkieväiden kera ihasteltuina ainutlaatuiset.

Jos moottorikelkan ja pimenevän illan yhdistelmä tuntuu hieman liian hurjalta, voit hypätä huskyvaljakon kyytiin. Valjakolla ajetaan otsalamppujen loisteessa pitkin metsiä, peltoja ja järven jäätä. Retkieväiden nauttiminen tunnelmallisessa paimentolaisjurtassa on kokemus, jollaista ei ole toista. Hyvällä tuurilla näillä retkillä pääset ihastelemaan vaaroja myös revontulien loisteessa.


SISÄSEIKKAILUA KILPAILUHENKISILLE

Vuokatin Megazonessa pääset syöksymään futuristiseen liikuntaseikkailuun, joka osallistujamäärästä riippuen haastaa vauhdillaan tai tarjoaa kutkuttavaa jännitystä. Tämä sisällä pelattava laserpeli sopii kaikille aina pienistä lapsista mummoihin ja vaareihin saakka.

Kaksikerroksinen sokkeloinen kenttä, hämärretty valaistus, kentän erikoistehosteet sekä mukaansatempaava musiikki luovat elämyksen, joka saa epäluuloisimmankin perheenjäsenen innostumaan ja hyppäämään mukaan pelin maailmaan.

Pelin alussa jokainen pelaaja saa itselleen liivin sekä vaarattoman laseraseen. Pisteitä kerätään osumalla muiden joukkueiden pelaajien peliliiveihin, sekä tuhoamalla heidän tukikohtansa. Kenenkään ei tarvitse huolehtia siitä, että leikin joutuisi parhaalla hetkellä jättämään kesken, sillä tässä pelissä jokainen saa olla mukana aivan loppuun saakka. Vasta viimeiseksi tietokone laskee sekä joukkueiden että yksittäisten pelaajien pisteet ja paljastaa tämän kertaisen seikkailun voittajajoukkueen.


HUIMIA MAISEMIA,
HURJAN HAUSKOJA MITTELÖITÄ

Kun ryhmäsi kaipaa hieman rauhallisempaa seikkailukokemusta, saattaa Vuokatinvaaran valloitus olla juuri se, mitä etsitte. Vuokatinvaaraa voi lähteä valloittamaan mihin aikaan vuodesta tahansa, ja koska matka huipulle taitetaan maisemahissillä, sopii tämä seikkailu lähes kenelle tahansa. Matka alas vaaralta taitetaan patikoiden, joten vähän kävelykuntoa kuitenkin vaaditaan.

Alas patikoidessa Vuokatin maisemat ja vaarojen tarinat ttulevat tutuiksi samalla kun mieli ja keho virkistyvät raikkaassa ulkoilmassa. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään tavallinen vaellusretki, vaan samalla päästään hyvässä hengessä mittelöimään erilaisilla toimintarasteilla. Matkan varrella voidaan esimerkiksi katsoa, kuka on paras pässinkivesten heittäjä, kuka lyö voimalekaa kovimmin tai kuka ohjaa polkuautoa parhaiten sokkona.