Polttarispesiaali:
Vauhtia vesillä  ja vaaroilla

Aina aktiivinen Vuokatti on suosittu polttarikohde, sillä runsas ohjelmatarjonta tekee viikonlopun suunnittelusta helppoa kaasolle ja bestmanille. Vauhdin lisäksi koko porukka nauttii Vuokatin vaarallisista maisemista. Kun valitsette aktiviteetit Vuokatin Polttarispesiaalista, säästätte suunnitteluun kuluvan ajan lisäksi myös rahaa.

Kokeilkaa rohkeasti uutta

Vuokatin Vesiurheilukeskuksessa tuleva sulhanen tai morsian seurueineen voi kokeilla esimerkiksi kaapelivesilautailua eli wakeboardingia. Laji on helposti omaksuttava ja sopii mainiosti myös ensikertalaisille. Tarjolla on myös perinteistä vesihiihtoa ja rauhallisempaa menoa arvostaville vaihtoehtona on tutustuminen SUP-lautailuun. Vesiurheilukeskukselta löytyy myös saunalautta, jonka yhteydessä on skeittiramppi. Kelluvaa ramppia ovat Vuokatissa testanneet muun muassa lumilautailijat Roope Tonteri ja Eero Ettala.

Vuokatti Safariksen speedboat tarjoaa kyytiä vauhdista ja hurjista kurveista pitäville porukoille. Ketterä pikavene pystyy pyörähtämään jopa 360 astetta, ja sillä ajetaan ryhmän toiveiden mukaisella vauhdilla. Safariksen Sun Tracker -risteily Tenetin maisemissa sopii erityisesti fiilistelijöille, jotka haluavat nauttia vesimaisemista ja tilauksesta virvokkeista sekä grilliherkuista. Polttariohjelmaan kannattaa sisällyttää myös ainutlaatuinen huskymersuajelu. Kymmenen karvakuonon vetämä ”mersu” tarjoaa upean elämyksen luonnossa, ja lisäksi pakettiin sisältyy vierailu huskytarhalla hännänheilutustakuulla.

Laittakaa pelit pystyyn tai kiivetkää korkeuksiin

Go Vuokatin aktiviteetit kutsuvat tiimityöskentelyyn. Pelisilmää ja oikeaa ajoitusta vaativa Paintball laittaa adrenaliinin virtaamaan juuri sopivasti, kun koko porukka jännittää, kuka selviytyy maalitulituksesta voittajana. Megazone-laserseikkailu on sen sijaan sisätiloissa toteutettava, leikkimielinen taistelu. Se on liikunnallinen ja hauska kokemus, joka sopii ihan kaikille. The Great Escape -pakohuonepeli haastaa päättelykykyä ja yhteishenkeä. Kello kannustaa ja kuumottaa – ehdittekö ajoissa pakoon?

Vuokatin Seikkailupuistossa kiipeillään korkeuksissa, suoritetaan tehtäviä ja koetellaan tasapainoa seitsemällä eri radalla. Vaijerin varassa tehtävät liut ovat huikeita kokemuksia koko poppoolle, ja niitä muistellaan varmasti vielä pitkään. Seikkailupuistossa ei tarvita aikaisempaa kiipeilykokemusta ja tarjolla on myös helpompia ratoja korkeanpaikankammoisille.

Mikä Polttarispesiaali on?

Polttarispesiaalissa ovat mukana Vuokatin Seikkailupuisto, GO Vuokatti, Vuokatti Safaris ja Vuokatin Vesiurheilukeskus. Kun valitset 2–3 ohjelmapakettia miltä tahansa mukana olevalta yritykseltä, saat seuraavat alennukset:

2 pakettia: -10 % loppusummasta
3 pakettia: -20 % loppusummasta

Kaikki varaukset hoituvat kätevästi yhdellä yhteydenotolla minkä tahansa Polttarispesiaaliin kuuluvan yrityksen kautta verkkosivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella, puhelimella tai sähköpostilla.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

 

Mitä aktiviteetteja Polttarispesiaaliin sisältyy?

Go Vuokatti

  • Paintball 40€/hlö (6–20 hlöä, 400 kuulaa jokaiselle, maksimikesto 2,5 t tai niin kauan kuin kuulia riittää)
  • The Great Escape -pakohuonepelit 20€/hlö (6–16 hlöä)
  • Megazone Lasertag 40€/hlö (1,5 t privaattipeli, 6–33 hlölle)

Vesiurheilukeskus

  • 3 t vesiurheilua (SUP-lautailu, vesihiihto, wakeboarding) privaatisti 690€ (max. 15 hlöä)
  • 2 t vesiurheilua 200€ (6–8 hlölle)

Vuokatti Safaris

  • Speedboat 590€ (max 12 hlöä)
  • Sun Tracker -risteily 3 t, 690€ (max 12 hlöä)
  • Huskymersuajelu 59€/hlö

Vuokatin Seikkailupuisto

  • Kaikki seitsemän seikkailurataa 30€/hlö