Janoavatko seurueesi pienimmät jäsenet koko ajan jotain tekemistä? Haluatko johdattaa joukkosi kohti huimia seikkailuja ja kylpylän kuohuja? Sinä olet lomimmillasi perheen parissa. 

Laduilla ja rinteessä viihtyy koko pesue, mutta Vuokatissa kiva tekeminen ei ole lumitilanteesta kiinni. Vesipedot polskivat mielellään kylpylän lämpimissä altaissa päivän, jos toisenkin. Söpöt huskyt valloittavat vauhtihirmut ja leikkimielistä kilpailuhenkeä herätellään temppuradalla ja keilahallissa. Tutustu neljään suosikkiin, joiden avulla torjut tylsyyden ja teet perhelomasta hurjanhauskan!


1. Kylpylän kuohujen kutsu

Vaikka ulkona paukkuisi pakkanen, Holiday Club Katinkullassa nautit tropiikin lämmöstä. Kylpylässä veden ja ilman lämpötila on aina +32 astetta, ja hauskaa puuhaa löytyy kaikenikäisille. Perheen pienimmät viihtyvät lastenaltaassa, kun taas vähän isommat lapset arvostavat vesiliukumäkeä, vastavirtoja ja porealtaita. Savusauna, kylpytynnyri ja elämyssuihkut kruunaavat kylpyläkokemuksen.

Katinkullan lomapäiväkodissa, Lastenmaailmassa, on pikkuväelle päivittäin vaihtuvaa ohjelmaa. Luotettava hoitopaikka antaa vanhemmille mahdollisuuden pieneen breikkiin, jonka aikana moni suuntaa esimerkiksi Harmony Span hemmotteluhoitoihin tai kuntosalille.

Lue lisää


2. Seikkailu huskyen tassunjäljissä

Ilma täyttyy riemukkaista haukuista ja hännän heilutuksista, kun Vuokatti Safariksen pörröiset alaskanhuskyt valmistautuvat huimaan valjakkoretkeen! Puolitoistatuntinen Nupun ja Nallon kierros on koko perheen unohtumaton seikkailu, jota muistellaan pitkään vielä kotonakin. Reen eteen valjastetaan kuusi innokasta huskya, jotka pistävät lumen pöllyämään. Rohkeat lapset pääsevät halutessaan kokeilemaan reellä ajamista yhdessä aikuisen kanssa! Ajelun jälkeen pääsette kuonoetäisyydelle valloittavien karvaturrien kanssa. Onnistuneelle retkelle kippistellään kuumalla mehulla.

Tutustu tarkemmin


3. Koko perheen voimin radalle

Kuka tekee täyskaadon, kenen pallo kiertää ränniin? Vuokatti Bowlingissa tärkeintä ei ole voitto, vaan leppoisa yhdessäolo! Kerää perheesi keilaradan äärelle ja ottakaa yhdessä matsi. Perheen pienimpien peli-ilo taataan ränniesteillä, jotka voidaan nostaa radalle pelaajakohtaisesti. Vuokatti Bowlingissa on yhteensä 16 rataa, ja keilaus muuttuu joka päivä astetta hohdokkaammaksi klo 15 alkaen. Keilauksen lisäksi voitte kokeilla hauskaa, mutta haastavaa 3D-simulaattoriammuntaa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, mutta huumorintaju saattaa tulla tarpeeseen.

Katso lisätiedot


4. Liikuttavaa hauskanpitoa

Juniorit pääsevät purkamaan loputonta lomaenergiaansa Vuokatti Sportin monipuolisissa aktiviteeteissa, ja perheen aikuiset koittavat pysyä perässä. Urheiluhallissa voi harrastaa omaehtoisesti esimerkiksi sisä- tai pöytätennistä, sulkapalloa, salibandya sekä kori- ja lentopalloa. Sportin tiloista löytyy myös uima-allas, jossa voi kuntoilla tai virkistäytyä vaikka treenien jälkeen. Koulujen lomaviikkojen aikana Vuokatti Sportissa on runsaasti sesonginmukaista ohjattua ohjelmaa perheille. Hiihtolomalla pääsette kokeilemaan esimerkiksi lumenveistoa tai kaupunkisotaa.

Klikkaa lisätietoihin