Nyt nautitaan talvesta ja lasketaan ilo irti! 

 

Vuokatinrinteillä eletään parasta sesonkia ja hiihtolomalaisia hellitään nyt huippuun trimmatuilla rinteillä ja suorituspaikoilla. Tekemistä riittää koko perheelle ja viikkokalenterista voi bongata tapahtumatärpit lomaohjelmaan. Laskukausi jatkuu pitkälle huhtikuuhun.

Vuokatista löytyy laskettavaa helpoista vaativiin rinteisiin ja suorituspaikkoihin. Länsirinteiden helpoissa pitkissä rinteissä pääsee vauhdin hurmaan. Pohjoisrinteillä sijaitsevassa Snowparkissa löytyy suorituspaikkoja jokaiselle taitotasolle aloittelijasta konkareihin.

Maxin Lumimaailman rinteissä laskeminen on kuin leikkiä. Siellä voi testata pujottelutaitoja, heittää yläfemmat Maxin kanssa tai opetella temppuilua Maxin Miniparkissa. Maxin Lumimaailman rinteisiin noustaan sompa- ja mattohisseillä.
 
Pohjoisrinteiden ala-asemalla on myös Hupikukkula, joka on ilmainen rinnealue ja suunnattu ensimmäistä kertaa laskettelua tai lautailua kokeileville. Ylös pääsee katetulla mattohissillä, ja loivassa 50 metrin rinteessä pienemmätkin jaksavat ensimmäiset laskunsa. Hupikukkulan pienissä boxeissa aloittelijatkin pääsevät harjoittelemaan temppuilua.
 
Rinteet ovat avoinna 17.4. saakka päivittäin klo 9.30–19.00 ja 18.–23.4. klo 9.30–17.00. Pääsiäisenä 15.–18.4. riittää myös tapahtumia, ohjelmaa ja kisoja koko perheelle.
 

>> Tutustu rinteisiin ja suorituspaikkoihin

 

Pulkkamäkeä ja energiaa päivään

Rinteitä voi laskea myös pulkan kyydissä. Ilmainen pulkkamäki löytyy Maxin Lumimaailman läheltä, jossa koko perhe viihtyy helposti vaikka koko päivän. Omia laskuvälinetä ei välttämättä tarvitse, koska paikan päältä voi lainata Max-mobileita ja erillisessä Snowtubing-mäessä koet vauhdin hurmaa.

Talvea voi fiilistellä myös rennosti nuotiomakkaran äärellä. Nuotiopaikkoja löytyy Pohjoisrinteiden ala-asemalta, Alakatti rinteen puolivälistä sekä Länsirinteen nro 10 alaosasta.

Vuokatinrinteiden ravintolat ja kahvilat tarjoavat tuhdimpaa evästä ja energiaa päivään. Pohjoisrinteiden ala-asemalta löytyy Rinneravintola Á la Katti, Länsirinteiden ala-asemalla Kotaravintola Pirtti ja Hesburger, vaaran laella Ripa’s Kuppila.

 

Hiihtolomaviikoilla rinnealueella tapahtuu päivittäin ja tarjolla on hiihtokouluja eri lajeissa ja taitotasoissa

Tapahtumakalenteri viikolle 8
Tapahtumakalenteri viikolle 9
Tapahtumakalenteri viikolle 10

Viikoilla 8 ja 9 on torstaisin Soul Vuokatin hyppynäytös Freestyle Parkissa klo 18.00.

17.3. klo 17–19 Eero & HP Tour:  Luvassa on matalan kynnyksen kisailua, hyvää fiilistä, yhdessä tekemistä ja hauskanpitoa.

20.–25.3.2022 European Youth Olympic Festival EYOF: Vuokatinrinteillä kisataan alppilajit ja lumilautailu. Katso tarkemmat aikatulut EYOF:n sivuilta. Ke 23.3. Big Air -finaalin yhteydessä iltatapahtuma Pohjoisrinteiden ala-asemalla.

 

Hiihtokouluja kaiken ikäisille

Monipuolisesta tunti- ja kurssivalikoimasta  kaikenikäiset laskijat löytyvät itselleen sopivan kurssin tai tunnin. Yksityistunteja on tarjolla kaiken tasoisille laskijoille suksilla (myös freestyle), lumilaudalla, telemarkissa ja maastohiihdossa sekä soveltavassa alppihiihdossa.

Wernerikurssi 4–10-vuotiaille
Wernerikursseilla laskemisen saloihin tutustutaan pelien ja leikkien kautta.

Junnukurssit 11–16-vuotiaille
Junnukurssien letkeässä meiningissä laskemisen aloittaminen on hauskaa.

Hiihtokoulut aikuisille
Viilaa taidot timanttiin, ota uusi laskuväline haltuun tai päivitä vanhat oppisi uuteen.