Nyt lähtee loma lentoon

Vuokatti on taas entistä lähempänä ja nopeammin saavutettavissa! Tanskan alueellinen lentoyhtiö DAT on solminut sopimuksen Kajaanin ja Helsingin välisestä lentoreitistä.

”On todella upeaa, että Helsinki–Kajaani reitti avautuu taas. Se tuo paljon nostetta Vuokatille ja koko Kainuulle. Tietenkin tämä palvelee meitä kotimaan matkailijoita, mutta ennen kaikkea helpottaa ja nopeuttaa ulkomaanmatkailijoiden pääsyä kohteeseen”, iloitsee Sotkamon kunnan matkailuasiantuntija Aija Laukkanen.

Kajaanin ja Helsingin välinen yhteys liikennöidään 7 päivänä viikossa kahdella lennolla kumpaankin suuntaan arkisin ja yksi kumpaankin suuntaan lauantaisin ja sunnuntaisin.

“Meillä on yli 32 vuoden kokemus alueellisesta lentoliikenteestä Skandinaviassa, ja olemme valmiita palvelemaan keskittyen laatuun ja joustavuuteen sekä aina edulliseen hinnoitteluun”, sanoo DAT:n toimitusjohtaja ja omistaja Jesper Rungholm.

DAT tekee jo ennestään kaupallista yhteistyötä Finnairin kanssa, ja tämä mahdollistaa saumattoman matkustuskokemuksen Finnairin lennoille Helsingistä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että yhtiöiden välinen interline-sopimus mahdollistaa lentojen varaamisen Kajaanista mihin tahansa Finnairin kohteeseen Finnairin nettisivuilta tai matkatoimistosta, sekä matkatavaroiden lähtöselvityksen suoraan Finnairin lennoille.

Yhdensuuntaisen lipun hinta alkaa 44 eurosta. 

Lippuja voi varata osoitteesta  dat.dk/booking.