Pääsiäinen Vuokatissa – Keväistä valoa ja hohtavia hankia

Parhaat laskusäät ja monipuoliset sisä- ja ulkoaktiviteetit odottavat sinua Vuokatissa. Kokosimme lomaohjelmaa ja pääsiäisajan tapahtumia.

Vuokatissa vietät täydellisen pääsiäisloman ja otat itsellesi aikaa kevättalven päivistä nauttien. Huhtikuu on vielä pitkälle talvikuukakausi lisänä pitenevät valoisat illat ja mukavasti lämmittävä kevätaurinko.

Tarjolla on rentoa olemista ja monipuolista tekemistä ravintola- ja aktivitteettipalvelujen sekä upean luonnon keskellä. Vuokatista löydät joka seurueelle sopivan majapaikan – olitpa liikkeellä yksin, yhdessä tai perheen kanssa. Tutustu majoitustarjontaan täältä.

Vuokatinrinteillä paras sesonki

Vuokatinrinteet ovat huippukunnossa. Huhtikuussa on parhaat laskukelit, kun ei ole enää kylmä eivätkä rinteet ole jäisiä.

Laskettelukausi jatkuu aina 23.4.2022 saakka. Rinteet ovat avoinna päivittäin klo 9.30–19.00 ja 18.–23.4. klo 9.30–17.00.

Rinteillä myös tapahtuu koko pääsiäisen ajan. Tässä muutamat tärpit:

– 14.4. Soul Vuokatti Knucle Huck sessari snowparkissa klo 17.30–18.30

– 15.4. Maxin pihapelejä Pohjoisrinteillä

– 17.4. Alpen Rinnerieha -kiertue: Rennon tunnelman ja rinnekansan odottamien kilpailujen lisäksi ulkotapahtumassa viihdytään hyvän musiikin ja ohjelman parissa – yllätyksiäkin on varattu takataskuun.

– 17.4. on  luvassa erityinen naamiaislasku sekä kasvomaalausta Lastentalo Hupilassa klo 10.00–13.00

Tarkemmat ja päivittyvät tiedot löydät tapahtumakalenteristamme.

Kevättalven hiihtoretket

Miltä kuulostaisi keväinen laturetki auringon lämmittäessä? Vuokatin latuja huoltaa ja ylläpitää Vuokatti Sport ja latuverkoston laajuus vaihtelee kevättalvella säistä ja lumitilanteesta riippuen.

Ajankohtaista tietoa Vuokatin latureiteistä ja niiden kunnossapidosta löydät latukarttapalvelusta.

Lomafiilis säällä kuin säällä

Vuokatissa parasta on se, että tekemistä ja mukavia aktiviteetteja on tarjolla joka säällä. Tutustu tarjontaan verkossa. Läpi pääsiäisen palvelevat mm.:

Vinkkinä: Katinkullan kylpylän eritynen tunnelmauinti-ilta 14.4. klo 21–23 kutsuu viettämään unohtumatonta iltaa kylpylän lämmössä ihan vain aikuisten kesken. 

Lomalla valmiiseen pöytään

Parasta lomassa on se, että pääsee syömään valmiiseen pöytään ja voi jättää arjen kiireet sekä rutiinit. Vuokatin monipuoliset ravintolapalvelut tarjoavat herkkuja joka makuun ja tunnelmaan.