Mitä tehtäisiin?

Kolme vinkkiä junnujen aktiiviseen päivään

Vuokatissa riittää ihmeteltävää myös junioreille. Keräsimme kolme vinkkiä koko perheen aktiiviseen kesäpäivään.

1. Seuratkaa karvakuonoa

Vuokatti Safariksen valloittavat rekikoirat ottavat lomalaiset innokkain hännänheilutuksin vastaan myös kesällä. Huskyt ovat vaaramaisemien todellisia asiantuntijoita, ja näiden paikallisoppaiden johdolla voi koko perhe lähteä yhteiselle patikkaretkelle! Kaikille osallistujille annetaan tukeva trekking-vyö ja joustotalutin, jonka päähän valjastetaan jokaiselle sopiva husky. Metsäisen reitin pituus on noin kolme kilometriä, joten se sopii ihan kaikille.

2. Seikkailkaa ulkona ja sisällä

Hurjapäät huomio! Vuokatin Seikkailupuistossa ketteryyttä ja tasapainoa testataan eri tasoisilla kiipeilyradoilla puiden latvoissa. Aloittelijoille ja korkeanpaikan kammoisille on tarjolla maanläheisempiä vaihtoehtoja. Korkealle uskaltaneille on kuitenkin luvassa makea palkinto: mahanpohjassa asti tuntuva liuku maaliin.

Sadepäivänä kannattaa suunnata Superparkkiin. Sisäaktiviteettipuisto tarjoaa pelejä, leikkejä ja seikkailuja eri teema-alueilla. Esimerkiksi polkuautoradalla huruutellaan nelipyöräisen ratissa ja Game Arenalla testataan taitoja eri pallopeleissä ja jääkiekossa.

3. Hurauttakaa uusille poluille

Vuokattiin on helppo tutustua myös pyörän selästä, koko perheen voimin. Jos omat pyörät eivät mahdu lomamatkalle mukaan, esimerkiksi Holiday Club Katinkulta ja Vuokatti Ski Service vuokraavat tavallisia pyöriä, maastopyöriä ja fat bikeja. Pyörällä voi fiilistellä helposti lähimaastossa tai lähteä kokonaan uusille poluille haastavampiin maisemiin. Tutustu pyöräilymahdollisuuksiin täällä.