MAX Snow World: Talvihupia ympäri vuoden

Vuokatinrinteiden entinen lumilautatunneli on käynyt läpi hurjan muodonmuutoksen. Uusi MAX Snow World on koko perheen lumimaailma, jossa on yli 30 talvisen viileää toimintoa lumipallon tarkkuusheitosta tubingiin ja snowskateen.
MAX Snow World on täynnä tekemistä. Lumimaailmassa on erityisesti perheen pienimmille suunnattu Hexagon-lumilinna eri aktiviteetteineen, mutta emme ole unohtaneet innokkaita laskijoita tai lautailijoita. Laskutaitoja pääsee hiomaan uudessa slopestyle-rinteessä, joka sopii niin aloittelijoille kuin konkareillekin, Vuokatinrinteiden parkkimanageri Priidik Vesi kertoo.

Todellinen talven ihmemaa on toteutettu yhteistyössä lumirakentamiseen erikoistuneen Schneesternin kanssa. Sisälaskettelukeskuksia ei löydy muualta Suomesta tai edes muista Pohjoismaista.
– Koko Euroopassakin on yhteensä vain 33 sisälaskettelukeskusta, ja nyt Vuokatti kasvattaa tätä lukua yhdellä. Tällainen harvinaisuus kannattaa ehdottomasti kokea.
Vuokatinrinteet ovat MAX Snow Worldin avauduttua Suomen ensimmäinen laskettelukeskus, jossa voi laskea 365 päivää vuodessa. Lumimaailma on auki päivittäin kello 11–19. Vaikka ulkona paukkuisi pakkanen tai olisi paahtava helle, MAX Snow Worldissä nautitaan aina mukavan talvisesta -3 asteen lämpötilasta ilman tuulta tai sadetta. Lumimaailma on nimetty Vuokatinrinteiden legendaarisen Katti-hahmon pojan, MAXin, mukaan.
– MAX, Katti ja koko muu kissaperhe seikkailevat hiihtokeskuksessa ahkerasti koko vuoden ympäri, Vesi lupaa.
MAX Snow Worldin virallisia avajaisia vietettiin 7.9.2019. Avajaispäivänä lumimaailmassa laski myös ammattilautailija Eero Ettala. Lue lisää MAX Snow Worldistä täältä.