Löydä talven riemut rinteestä

Vuokatin ylpeydenaihe on vuoden 2020 hiihtokeskuksena palkittu Vuokatinrinteet, jossa on erinomaisesti hoidetut rinteet ja suorituspaikat. Sopivaa laskettavaa löytyy niin aloittelijoille kuin konkareillekin. Vuokatissa on 13 rinnettä ja 9 hissiä, joista kaksi on neljän hengen tuolihissejä. Korkeusero on suurimmillaan 174 metriä, ja pisin rinne on 1 100 metriä.


Pikkuväki viihtyy Maxin Lumimaailmassa

Vuokatin oma katti Max johdattaa lapset laskemisen saloihin leikin lomassa. Maxin Lumimaailman rinteissä Hupikukkulalla ja Tenavarinteissä niin pienet kuin isotkin laskijat viihtyvät vaikka koko päivän. Hupikukkulalla saa helposti tuntumaa laskemiseen. Karusellihississä pääsee kokeilemaan suksilla tai laudalla liukumista. Katettu mattohissi vie kukkulan huipulle, ja helpossa rinteessä taidot karttuvatkin nopeasti. Lisäksi lapsille ja aloittelijoille ovat omiaan Tenavarinteiden alueet, joissa pääsee kokeilemaan jo vauhdikkaampaa laskemista ja tutustumaan temppuiluun Maxin MiniParkissa. Tenavarinteissä laskijat vie mäelle sompahissi ja katettu mattohissi. Maxin Lumimaailmassa on myös pulkkamäki ja puuha-alue, jossa perheen pienimmät viihtyvät. Tulevaisuudessa Vuokatissa panostetaankin entistä enemmän koko perheen elämyksiin.

Vuokatin Snowparkissa ei aika käy pitkäksi

Snowparkista sopivaa laskettavaa löytävät kaiken tasoiset laskijat. Yhteensä parkissa on laskettavaa yli kilometrin verran ja erilaisia elementtejä on lähes 40. Maxin Lumimaailman alueella olevassa Maxin Miniparkissa pääsee turvallisesti tutustumaan temppuilun alkeisiin. Koko perheelle sopivassa Kids Slopestylessa mennään jo vähän isommin. Freestyle Parkissa on useita erilaisia laskulinjoja, ja mukavia haasteita riittää taitureillekin.

Talvi on meille tärkeä

Vuokatinrinteille on tärkeää, että myös tulevat sukupolvet saavat nauttia talven riemuista. Sähköenergian osalta rinteet on ollut hiilineutraali jo vuosia, ja matka kohti hiilineutraalia hiihtokeskusta jatkuu.