Loma täynnä tekemistä

Rentoutuminen ei tarkoita pelkkää olemista – parhaat muistot luodaan yhteisellä tekemisellä. Kivoja seikkailuja muistellaan vielä vuosienkin päästä: unohtumaton husky-ajelu, tiimityö pakohuoneessa ja ensimmäinen kaato keilaradalla jäävät varmasti kaikkien mieleen! Näihin aktiviteetteihin kannattaa ottaa kamera mukaan, jotta tärkeät hetket jäävät talteen myös kotialbumeihin.


Kivat koirakaverit

Innokkaat ja ystävälliset Vuokatti Safariksen husky-koirat odottavat vierailulle hännät heiluen! Laumaan kuuluu noin 90 sympaattista rekikoiraa, joiden kyytiin pääsee eri mittaisilla koiravaljakkoajeluilla.

Koirien riemu lumessa juoksemiseen on todella ainutlaatuista, ja Nupun ja Nallon kierroksella pääsee lapsikin ohjastamaan itse. Ajelun jälkeen omaa suosikkikoiraa pääsee myös silittämään.

Tutustu Vuokatti Safarikseen


Sinut on luotu liikkumaan

Haluatko seikkailla kiipeilykortteleissa? Tykkäätkö skeitata tai kokeilla kärrynpyörää air trackilla? Entäs porukalla kunnon SuperBall-polttopallomatsi? Kiehtooko kiekkokikkailu tai pesäpallo? Entäs minigolf?

SuperParkista löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset. Perheet liikkuvat ja kaveriporukat harrastavat yhdessä ja työtiimit viihtyvät. Kaikki ilolla liikkuen!

Tutustu SuperPark Vuokattiin

(Kuva SuperPark)


Keilat kumoon

Keilaus on hauskaa yhdessäoloa koko perheellä, ja myös pienimmät keilaajat on huomioitu ränniesteillä. Leikkimielinen kisailu auttaa kaikkia huippusuorituksiin: kuka saa ensimmäisen kaadon, kuka paikkaa parhaiten?

Testaa myös kivaa hohtokeilausta, joka tuo lajiin uutta jännitystä. Vuokatti Bowling tarjoaa lisäksi mahdollisuuden testata hauskaa mutta haastavaa ammuntaa turvallisella simulaattorilla.

Tutustu Vuokatti Bowlingiin ja Katinkullan keilaukseen

(Kuva Jere Alén)


Pakohuone, joka ei pelota

Vuokatin SuperParkiin on avattu uusi pakohuone. Megazonen ja The Great Escapen yhteistyönä luoma elämys kantaa nimeä Mission: Superpark. Pakohuone on suunniteltu sopimaan myös lapsille: vaikka jännitystä matkasta löytyy, ei huone ole pelottava. Sen voi suorittaa kahdella tasolla: helpompi sopii nuoremmille seikkailijoille ja vaikeampi taso haastaa myös aikuiset. Pakohuone pistää porukan testaamaan tiimitaitojaan erilaisilla tehtävillä – Aikaa annetaan vain 60 minuuttia, otatteko haasteen vastaan?

Lisäksi Megazonesta löytyy hauska laserpeli ja VR-room: rajaton seikkailu virtuaalilaseilla.

Tutustu Megazoneen ja VR-Roomiin


Actionia ohjatusti

Varsinkin syysloma-aikaan Vuokatti Action tarjoaa kivaa tekemistä lapsiperheille. Vuokattihallin sisätiloissa kiipeilyseinä, bungee-trampoliini ja jousiammunta ovat mukavia lajeja kokeiltavaksi. Seikkailunhaluisille köysilasku isosta tai pienestä hyppyrintornista sekä 200 metrin vaijeriliuku tarjoavat elämyksiä, jotka jäävät mieleen.

Porukalla voi kokeilla myös potkupalloa ilmalla täytettävän kuplan sisällä. Kaikissa aktiviteeteissa mukana on ohjaaja, joten tekeminen on taatusti turvallista.

Tutustu Vuokatti Actioniin


Majoitus keskellä kaikkea

Kun haluat olla tekemisten ja tapahtumien keskipisteessä, ota osoitteeksi Break Sokos Hotel Vuokatti. Koko Vuokatin tarjonta on vain kivenheiton päässä hotellista ja vastaanotosta voit ostaa lippuja esimerkiksi Holiday Club Katinkullan kylpylään ja Vuokatti Sportin uimahalliin hieman normaalia edullisemmin. Myös monet talviaktiviteetit, kuten monipuoliset rinteet, huippukuntoinen latuverkosto ja muu mutkaton meininki ovat ympärilläsi tässä ja nyt. Hiljattain uudistunut Amarillo ja Kainuu-ravintola Kippo pitävät huolen siitä, että nälkä ei yllätä kesken lomaseikkailujen.

Tutustu majoitusmahdollisuuksiin