Liikunnan riemua Superparkissa

Lomalaisten suosikki ja sadepäivien pelastaja Superpark Vuokatti tarjoaa puiston täydeltä tekemistä koko kesän ajan.

Superpark on auki maanantaista lauantaihin kello 11–19 ja sen yhteydessä oleva ravintola kello 12–18. Puisto uudistui viime talvena, ja nyt se tarjoaa yli 50 erilaista aktiviteettia.
–Meillä on vain puolet kapasiteetista käytössä, joten puistossa on turvallista liikkua, Superpark Vuokatin palvelujohtaja Anna-Maria Kuosmanen kertoo.
Sopivaa tekemistä löytyy ihan kaikille, niin perheen pienimmille kuin isovanhemmillekin.
–Polkuautot ja trampoliinit ovat todellisia kestosuosikkeja. Myös leikkimieliseen kisailuun kutsuvat aktiviteetit, kuten Super Ball ja Super Hoop ovat tosi tykättyjä. Niiden parissa viihtyy koko perhe pidemmänkin aikaa.

Monipuolisuus yllättää

Superpark on jaettu kolmeen eri alueeseen, jotka ovat Adventure Area, Game Arena ja Freestyle Hall. Niissä jokaisessa on vähän eri tyyppisiä tekemisiä, ja oman suosikin löytää parhaiten kokeilemalla ja kiertelemällä eri puolilla puistoa. Kuosmanen vinkkaa, että kaiken tekemisen lomassa Superparkissa pääsee myös treenaamaan kuntosalilla, joka on yli 15-vuotiaiden asiakkaiden käytössä.
– Moni yllättyy Superparkin tarjonnan monipuolisuudesta. Moni vanhempikin saa täällä hien pintaan. Meillä koetaan liikunnan riemua usein vähän vahingossakin, ja bonuksena saa innostuneen ja energisen olon.

Lue lisää Superparkin aktiviteeteista ja palveluista täältä.