Laskemisen riemua Vuoden hiihtokeskuksessa

 

Vuoden hiihtokeskuksena 2020 palkittu Vuokatinrinteet on laskijan kuin laskijan ykkösvalinta, josta löytyy 13 rinnettä ja 9 hissiä. Puitteet ovat enemmän kuin kunnossa, ja jatkuvasti kehittyvä hiihtokeskus tarjoaa aina jotain uutta ja jännittävää koko perheelle. Vuokatissa panostetaan erityisesti perheen pienimpiin, ja Vuokatinrinteiden hiihtokoulu onkin antanut monelle lapselle onnistuneita laskukokemuksia ja turvallisia seikkailuja lumella.

Lumimaailma on MAX-katin koti

Vuokatin oma MAX-katti johdattaa junnut laskemisen saloihin leikin avulla. Pienimmille laskijoille suunnattu MAXin Lumimaailma on Hupikukkulan ja Tenavarinteiden alueilla, joissa laskemisen aloittaminen on helppoa. Kaksi katettua mattohissiä ja sompahissi pitivät huolen siitä, että rinteeseen pääsee helposti. Hupikukkulalta löytyy myös pulkkamäki, jossa lumi pöllyää vauhdin hurmasta.

Snowpark haastaa ja hauskuuttaa  

Vaikka Vuokatinrinteillä on mukavia vaihtoehtoja lapsille ja aloittelijoille, ei aktiivilaskijoitakaan ole unohdettu. Viime kaudella valmistunut Snowpark tarjoaa lisähaastetta ja -hauskuutta freestyle-taitureille, lumilautailijoille ja muille vauhdikkaan laskemisen ystäville. Lumirakentamisen legendan, Schneesternin kanssa yhteistyössä uusitut Freestyle park- ja lasten Kids Slopestyle -rinteet ovat täynnä lumiriemua: eri tasoisia hyppyreitä, aaltoja, reilejä ja pressejä.