Koko perheen kohokohdat

Kauan odotettu syysloma on perheen yhteistä aikaa, sopiva sekoitus rentoutumista ja hauskanpitoa. Vuokatissa vietetyt lomapäivät ovat täynnä uusia kokemuksia ja rentoja aktiviteetteja. Eikä tekemistä tarvitse kaukaa hakea, sillä kaikki palvelut ovat helposti saavutettavissa ja lähellä toisiaan. Tutustu siis koko perheen kohokohtiin ja tulkaa yhdessä Vuokattiin!


Keilat kumoon Vuokatti Bowlingissa  

Vuokatti Bowlingissa pääosassa on hauskanpito, jota edes pieni kilpailuhenkisyys ei varjosta! Radalle voi lähteä koko perheen voimin, ja lisää jännitystä peleihin tuo joka päivä klo 14 alkava hohtokeilaus. Kokeilunhaluisille on tarjolla myös Vuokatti Shooting -ammuntasimulaattori, ja kolme kilpatason biljardipöytää kutsuvat ottamaan selvää kasipallon kuninkaasta. Vuokatti Bowling on avoinna ma–pe klo 10–22, la klo 10–24 ja su klo 10–22, ja keilauksen ratavaraukset voi tehdä kätevästi netissä.

Vesileikkejä Katinkullan kuohuissa

Holiday Club Katinkullan kylpylä tarjoaa tropiikin lämpöä ja yli 20 erillistä allasta eri-ikäisille vesipedoille. Pienille on myös oma lasten allas, kellukkeita ja uimamattoja. Vauhdikas vesiliukumäki, hauskat vastavirrat ja rentouttavat porealtaat takaavat mukavan lomapäivän vauvasta vaariin. Uusi juttu on Katinkullan kuntouintialtaalta löytyvät virtuaaliset vesijumpat, jotka ovat omiaan nopeaan kuntoiluhetkeen polskinnan lomassa.

Puhtia lomaan Superparkissa

Superpark Vuokatti sopii ihan kaikille! Tässä sisäaktiviteettipuistossa aikuistenkaan ei tarvitse istua luuri liimautuneena käteen, kun jälkikasvu kiirehtii eri tekemisestä toiseen. Kokeilkaa yhdessä vaikka Superjefua, eli amerikkalaista jalkapalloa pienellä twistillä. Entä kuka on oman elämänsä golfammattilainen? Tämäkin selviää Superparkissa.

Virtuaalista jännitystä VR-Roomissa

Go Vuokatin VR-Roomissa voi kokeilla erilaisia pelejä aina kauhusta urheiluun. Virtuaalitodellisuudessa on mahdollista kokeilla esimerkiksi lankkukävelyä korkeuksissa tai kokea kauhutalon hiukset pystyyn nostattavat ilmiöt. Valikoimissa on pelejä joka makuun, joten kaikille löytyy varmasti mieluinen elämys. Superparkin kanssa samassa rakennuksessa sijaitseva Go Vuokatti on myös Megazonen ja The Great Escape -pakohuoneen koti, tekeminen ei siis lopu kesken!

Kaipaatko vielä enemmän vaihtoehtoja? Tutustu Vuokatin kaikkiin aktiviteetteihin täällä.