Tervetuloa!

Koko kylä palveluksessasi

Vuokatin väki odottaa jo innolla kesäkauden alkua. Täällä lomailu on erityisen helppoa, sillä kaikki palvelut ovat lähellä toisiaan. Eri toimijat kiinnittävät nyt erityisen paljon huomiota siihen, että tuleva kesäloma on kaikille turvallinen – kainuulaista vieraanvaraisuutta unohtamatta! Kaikissa majoituspaikoissa, ravintoloissa ja aktiviteeteissa on nyt kiinnitetty erityistä huomiota käsihygieniaan, turvaväleihin ja siivoukseen.

Koe kainuulainen kestitseminen

Noin kilometrin päässä keskustasta, Haapalassa, pääsee tutustumaan paikalliseen ruoka- ja juomakulttuuriin. Ravintolassa ja sen terassilla on runsaasti tilaa nauttia Haapalan oman pienpanimon tuotteita ja maistuvia annoksia. Haapalassa voi myös majoittua ja nauttia historiallisen tilan tunnelmasta pidempään.

Mökkielämää vai hotellilomalle?

Vuokatin Aateli tarjoaa sekä hotelli- että mökkimajoitusta Vuokatin rinteiden kupeessa. Oman mökin rauhasta haaveileville on tarjolla toinen toistaan upeampia vaihtoehtoja, kuitenkin lähellä palveluja. Myös Hotel Aateli on oiva valinta laatutietoisille matkailijoille.

Vuokatissa riittää vaihtoehtoja kaikille! Tutustu palveluihin ja tekemisiin täällä.

Majoitu keskelle kylää

Kun haluat majoittua kirjaimellisesti keskellä kylää, suuntaa Break Sokos Hotel Vuokattiin. Hyvin nukutun yön jälkeen kelpaa lähteä luontoon tai Vuokatin lukuisten harrastusmahdollisuuksien pariin. Hotellin henkilökunta tuntee alueen kuin omat taskunsa, joten heiltä kannattaa kysyä lomavinkkejä!

Kylpylän kuohuihin pääsee taas

Niin ikään Vuokatin ytimessä sijaitseva Holiday Club Katinkulta on avannut jälleen ovensa. Kylpylän kuohuista pääsee nyt nauttimaan kerralla rajoitettu määrä asiakkaita, jotta riittävät turvavälit säilyvät. Kylpylästä löytyy myös rentouttava Saunamaailma, jonka lämpimissä löylyissä arkihuolet unohtuvat.