Joulun taikaa vaaroilla

Kotoisaan jouluun kuuluu yhdessäoloa läheisten kanssa, hyvää ruokaa, kivaa tekemistä ja runsaasti rentoutumista. Vuokatti tarjoaa joulunviettoon monia mahdollisuuksia: aitoa mökkitunnelmaa tai helppoa ja huoletonta asumista hotellissa. Vieraile lasten kanssa joulupukin kammarissa tai nauti letkeästä poroajelusta taianomaisessa metsässä.

Halutessaan joululomasta saa myös aktiivisen: juhlapöytään on mukava istuutua aamuisen hiihtolenkin tai lumikenkäretken jälkeen. Vuokatin jouluun tarvitset mukaan vain läheiset – kivaa tekemistä löytyy kaikille rauhallisesta nautiskelusta aktiivisempaan menoon!


Lasten suosikit: Joulupukki ja Höppänätonttu

Kaikkihan tietävät joulupukin asuvan Korvatunturilla, mutta pukilla on kakkosasunto: kammari Vuokatissa! Täällä hänen kanssaan viihtyy myös hänen erikoisapurinsa Höppänätonttu, jonka tehtävänä on varmistaa, että kaikilla on hyvä joulu. Erityisesti lapset rakastavat Höppänätonttua, joka kertoo hauskoja tarinoita Höprökopteristaan ja tarjoaa joulukarkkeja.

Vierailulla jokainen pääsee omalla vuorollaan tapaamaan myös joulupukin: lapset saavat pienet lahjat ja perhe kotiin viemisiksi muistokuvan.

Joulupukin kammarin ovet ovat auki klo 10–16: 21. –22.12. & 28.12.2019–7.1.2020

Tutustu Joulupukin kammariin


Porot kuuluvat jouluun

Voit tavata Petteri Punakuonon parhaat kaverit joulun aikaan Vuokatissa!

Joulun tunnelmaan tuo oman lisänsä rauhallinen poroajelu, jossa maisemia voi ihailla leppoisasti. Reessä koet aikamatkan menneisyyteen lumikinoksista ja kauniista talvisesta metsästä nauttien. Tule rohkeasti tutustumaan valloittaviin poroihin, jotka usein ajelun jälkeen odottavatkin jo rapsutuksia sekä lempiruokaansa jäkälää.

Poroajelut klo 11–15:
21.–22.12., 25.–26.12. & 28.12.2019–7.1.2020

Tutustu poroihin ja Vuokattisafarikseen


Stressivapaa joulu Break Sokos Hotel Vuokatissa

Jouluna vietetään koko perheen laatuaikaa ilman turhaa hössötystä.

Kätevästi kaiken keskellä, rinteiden ja hiihtolatujen tuntumassa sijaitsevassa Break Sokos Hotel Vuokatissa vietät tunnelmallisen ja takuulla stressivapaan joulun.

Hyvin nukutun yön jälkeen koko pesue voi aloittaa aattoaamun joulupuurolla, saunoa ja astua valmiiseen juhlapöytään Ravintola Kipossa tai Ravintola Hellassa. Huhujen mukaan myös itse joulupukki käy tuomassa omat terveisensä perheen pienimmille.

Tutustu Breaks Sokos Hotel Vuokattiin ja varaa huone