Jouluiloa oman mielen mukaan

Mistä on paras joululoma tehty? Rentoutumisesta, hyvästä ruuasta, läheisten kanssa yhdessäolosta vai kenties muusta kivasta tekemisestä? Vuokatissa voit helposti valita omannäköisesi joulun aina majoituksesta aaton juhlapöytään. Joululoma voi olla myös aktiivinen – hiihdä hohtavilla hangilla, tee lumikenkälenkki revontulien loimutessa taivaalla tai anna pörröisten huskykoirien johdattaa läpi vaarojen puuterilumen pöllytessä. Vuokatin jouluun tarvitset mukaan vain läheiset. Mielekästä tekemistä löytyy laajasta tarjonnasta varmasti jokaisen makuun. Nopealle varaajalle tarjolla on joulun majoitusvaihtoehtoja erikoishinnoin.

Lämminhenkisen joulun resepti
Break Sokos Hotel Vuokatissa

Break Sokos Hotel Vuokatin lämminhenkinen joulu tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja unohtaa hetkeksi arjen pyöritys. Tarjolla on perinteistä jouluohjelmaa, niin rentoa oleilua kuin vauhdikasta tekemistäkin sopivasti sekoitettuna.

Joulun 3 vuorokauden paketti 23.–26.12.2020:
Hinta alkaen 255,00 €/hlö/3 vrk/2 hh:ssa

Hintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä ja maukas Break-aamiainen. Lisäksi voit nauttia joulusaunasta aattona ja rentoutua joulupäivänä rantasaunalla. Yksi sisäänpääsy per henkilö Katinkullan kylpylässä kuuluu pakettiin. Jouluaattona nautitaan runsas illallinen, jossa myös joulupukki vierailee. Joulukirkko rauhoittaa monen mielen, ja sinne kuljetus on hotellivieraille maksuton.

Tutustu Break Sokos Hotel Vuokattiin ja katso joulutarjous täältä.

Kiireetöntä joulunviettoa
Hotel Aatelissa

Lepäile loman aikana arjen rasitukset pois upeassa premium-tason rinnehotellissa. Hotel Aatelissa tarjolla on 15 tilavaa ja tunnelmallista huonetta, joista kolme on saunallista sviittiä. Yhden huoneen ja sviitin voi yhdistää tarvittaessa myös isommaksi kokonaisuudeksi. Lisäksi varattavissa on myös hotellin Zen Spa -kylpylä! Urheilullisia joulunviettäjiä ilahduttaa varmasti myös hotellin ihanteellinen sijainti – pihasta voi lasketella suoraan Vuokatinrinteille ja lisäksi 150 km mittainen Vuokatin latuverkosto on muutaman askeleen päässä.

Joulupaketti 23.-26.12.2020 sisältää:

– Kolmen vuorokauden majoituksen tasokkaissa huoneissa
– Aamiaisen joulupuuron kera klo 11 saakka jouluaattona 24.12.
– Jouluillallisen noutopöydästä jouluaattona 24.12. sekä illallisen noutopöydästä joulupäivänä 25.12.

299 € / aikuinen / 3 vrk kahden hengen huoneessa
499 / aikuinen / 3 vrk yhden hengen huoneessa
129 € / lapsi 4-12 vuotta / 3 vrk lisävuoteessa

Nauti joulun mauista Ravintola Ainoan juhla-aterioilla leppoisassa tunnelmassa ja tilaa ennakkoon
Jouluateriapaketti. Kaksi joulunajan ateriaa yhteishintaan 80 € / aikuinen 40 € / lapsi (4-12 vuotta). Joulupukki vierailee aattona molempien kattausten aikana! Joulupöytään ovat tervetulleita myös muualla majoittautuvat.

Tutustu Hotel Aateliin ja varaa joulupaketti täällä.

Hemmottelua Holiday
Club Katinkullassa

Katinkullan kylpylähotellissa löytyy kaikki palvelut nautinnolliseen joulunviettoon. Majoitusvaihtoehtoina ovat kylpylähotelli, Villas-lomahuoneistot sekä loma-asunnot. Valitsitpa minkä vaihtoehdon tahansa, korkeatasoinen kylpylä sekä muut palvelut sijaitsevat lähellä. Nuasjärven upeissa maisemissa voit nauttia laadukkaista puitteista ja joulun tunnelmasta koko perheen voimin. Mitäpä, jos varaisit hemmotteluhetken tärkeälle läheisellesi Katinkulta Harmony Spasta lahjaksi jo tänään?
Katso Katinkullan sesongin tarjoukset täältä.

Aktiiviliikkujan elämyksellinen joulu Vuokatti Sportissa

Vuokatti Sport Resort mahdollistaa elämyksellisen aktiiviliikkujan joululoman. Kohteen majoitustarjonta on suunniteltu vaativaankin makuun nostaen urheilumatkailun uudelle tasolle. Marraskuussa 2020 valmistuvat, laadukkaat ja tilavat Sport Apartments -huoneistot, joissa voit nauttia joulunrauhasta perheen tai ystävien kesken. Nämä huoneistot ovat hienolla paikalla Särkisen rannan tuntumassa ja osasta aukeaa upeat näköalat järven suuntaan. Hiihtoladut lähtevät suoraan pihasta ja lähellä sijaitsevat myös muut Vuokatti Sport Resortin liikuntapaikat ja palvelut. Kaikki majoitustilat ovat täysin savuttomia.

Hyvin varusteltu 4 + 2 -hengen huoneisto, 46 m²:
2 x 2-hengen makuuhuone, olohuone-keittiö, 2 x kuivauskaappi, pesukone, suihku/pesuhuone-wc, erillinen wc. Olohuoneen sohvasta (160 cm) levitettävä lisävuode.

Hinnat alkaen:

  • alk. 135 € / huoneisto / vrk
  • min. varausaika 2 vrk, lisämaksu 1 vrk viipymästä +25

Majoitushinnat sisältävät liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivouksen sekä kuntosalin käytön.

Katso tutustumistarjous ja varaa täältä!
2.11.–20.12.2020 väliselle ajalle tehtyihin uusiin varauksiin sisältyy joko hiihtoliput ensilumenladulle TAI aamiaiset (max 4 hengelle) koko varauksen ajalle.

Iloista joulumieltä huskyajelulla
koko perheelle

Vuokatti Safaris tarjoaa koko perheelle paljon kivaa tekemistä! Joulunaikaan on hyvä lähteä koiravaljakolla vaikka Nupun ja Nallon kierrokselle! Tällöin reen eteen valjastetaan kuusi innokasta huskya, jotka näyttävät, miten lumella juoksemisesta todella riemuitaan. Aikuiset voivat kokeilla ajamista myös itse lasten istuessa lämpimästi kyydissä. Lapsetkin pääsevät halutessaan kokeilemaan ajamista yhdessä aikuisen kanssa kahden ajettavalla Double Driver-reellä!
Kun etsit joulutunnelmaa tai vain iloista mieltä, katso Vuokatti Safariksen sesongin tarjonta täältä.