Joulu Vuokatissa – Luo omannäköinen joulu ja nauti loma-ajasta!

Mistä on paras joululoma tehty? Rentoutumisesta, hyvästä ruuasta, läheisten kanssa yhdessäolosta, mieluisasta tekemisestä ja toiminnasta. Vuokatissa voit viettää oman näköisesi joulun ja valita tarjolla olevista mahdollisuuksista ja majoituspaketeista sinulle parhaiten sopivat.

Joululoma voi olla myös aktiivinen – hiihdä hohtavilla hangilla, tee lumikenkälenkki revontulien loimutessa tai anna huskyen johdattaa sinut läpi vaarojen puhtaan lumen pöllytessä. Mielekästä tekemistä löytyy laajasta tarjonnasta varmasti jokaisen makuun. Nopealle varaajalle tarjolla on joulun majoitusvaihtoehtoja erikoishinnoin.

Kiireetöntä joulunviettoa Hotel Aatelissa

Lepäile lomalla arjen rasitukset pois upeassa premium-tason rinnehotellissa tai viihtyisissä lomahuoneistoissamme. Hotel Aatelissa tarjolla on 15 tilavaa ja tunnelmallista huonetta. Lisäksi upea Zen Spa-kylpyläosasto on varattavissa yksityiskäyttöön.

Urheilullisia joulunviettäjiä ilahduttaa varmasti myös hotellin ihanteellinen sijainti – pihasta voi lasketella suoraan Vuokatinrinteille ja lisäksi 150 km mittainen Vuokatin latuverkosto on muutaman askeleen päässä.

Joulupaketti 23.-26.12.2022 sisältää:

– Kolmen vuorokauden majoituksen tasokkaissa huoneissa
– Aamiaisen joulupuuron kera klo 11 saakka jouluaattona 24.12.
– Jouluillallisen noutopöydästä jouluaattona 24.12. sekä illallisen noutopöydästä joulupäivänä 25.12.

340 € / aikuinen / 3 vrk kahden hengen huoneessa
550 € / aikuinen / 3 vrk yhden hengen huoneessa
159 € / lapsi 4–12 vuotta / 3 vrk lisävuoteessa

Majoitu mukavasti myös Aatelin tasokkaissa mökeissä ja huoneistoissa. Hotel Aatelin ja Vuokatinrinteiden vieressä sijaitseviin tunnelmallisiin mökkeihin on helppo tulla viettämään joulua isommallakin porukalla. Minimivarausaika on 3 vuorokautta. Kokkaa jouluruoat itse hyvin varustellussa keittiössä tai tilaa kätevästi catering-palvelut Ravintola Ainoasta.
Katso vapaat kohteet tästä.
Uuden mökkivarauksen yhteydessä Ainoan jouluateriapaketti nyt – 10 %!

Joulupöytään ovat tervetulleita myös muualla majoittuvat! Nauti joulun mauista Ravintola Ainoan juhla-aterioilla leppoisassa tunnelmassa ja tilaa ennakkoon Jouluateriapaketti.

Kaksi joulunajan ateriaa yhteishintaan 90 € / aikuinen, 45 € / lapsi (4–12 vuotta). Joulupukki vierailee aattona molempien kattausten aikana! Lisätietoja ammattitaitoisesta myyntipalvelustamme 044 555 2828 tai info@vuokatinaateli.fi

Hemmottelua Holiday
Club Katinkullassa

Katinkullan kylpylähotellissa löytyy kaikki palvelut nautinnolliseen joulunviettoon. Majoitusvaihtoehtoina ovat kylpylähotelli, Villas-lomahuoneistot sekä loma-asunnot.

Valitsitpa minkä vaihtoehdon tahansa, korkeatasoinen kylpylä sekä muut palvelut sijaitsevat lähellä kävelymatkan päässä. Nuasjärven upeissa maisemissa voit nauttia laadukkaista puitteista ja joulun tunnelmasta koko perheen voimin. Mitäpä, jos varaisit hemmotteluhetken tärkeälle läheisellesi Katinkulta Harmony Spasta lahjaksi jo tänään?

Katso Katinkullan sesongin tarjoukset täältä.

 

Fun & Sports – Jouluinen perheloma Vuokatti Sportissa

Huoleton All Inclusive

Saavu Vuokatin vaaramaisemiin (23.–27.12.2022) viettämään perheen yhteistä laatuaikaa ja nauttimaan joulun tunnelmasta. Ohjelmamme tarjoaa elämyksiä, liikunnallista ohjelmaa, pelejä, leikkejä, perinteistä jouluruokaa ja joulurauhaa. Toki joulun viettoon voi tulla myös yksin tai ystävän kanssa.

Hinnat:

90 €/ aik. /vrk
74 € / lapsi 6–14-v/vrk

Hintaan (€ /vrk) sisältyy täysihoitoruokailut (aamupala, lounas, päivällinen), majoitus, liinavaatteet & pyyhkeet, loppusiivous, ohjelma sekä kuntosalin käyttö. Minimiviipymä 2 vrk. 1 vrk:n viipymästä lisämaksu 25 €. Majoittuminen perheen koosta riippuen joko hotellihuoneessa tai lomahuoneistossa.

Katso tutustumistarjous ja varaa täältä! 

Vuokatin rinteet – Laske jouluilo irti!

Vuokatinrinteiden joulu on tehty laskemisen riemusta.

Maxin Lumimaailman kolmessa helpossa rinteessä riittää tekemistä koko päiväksi. 
Pujotteluradalla pääsee testaamaan kurvailutaidot ja temppuilun alkeet tulevat tutuiksi Maxin Miniparkissa. Onnistuneen laskun jälkeen voit heittää yläfemmat Maxin kanssa.

Vaaran huurteisten puiden lomassa tunnelmallinen Kahvila Vaaran Tupa on elämys, joka täytyy kokea. 
Entinen palovartijan maja palvelee asiakkaita 26.12. alkaen päivittäin klo 10.00–18.00.

Joulun pyhinä rinteet avoinna:

17.–23.12. päivittäin klo 9.3o–19.00
24.12. klo 9.30–14.30
25.12. klo 12.00–19.00
26.12.–7.1. klo 9.30–19.00

Tutustu meihin lisää täältä!

Vietä perinteinen joulu Vuokatissa

Rentoudu, nautiskele ja lataudu. Nauti lumen narskeesta jalkojesi alla ja rantasaunan pehmeistä löylyistä. Tule viettämään Joulun aikaa Break Sokos Hotel Vuokattiin. Pakettiin sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa, herkullinen jouluaaton juhlaillallinen sekä rantasaunan tunnelmalliset aattoillan löylyt.

Viettäkää joulunpyhät rennosti villasukissa pötkötellen tai aktiivisesti Vuokatin laduilla hiihdellen – me huolehdimme loput!

Break Sokos Hotel Vuokatti

Kirjautuneen asiakasomistajan hinta alkaen 241 € / hlö / 3 vrk/ 2 hh:ssa

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • runsas Break-aamiainen
  • asiakassaunojen ja kuntosalin käyttö
  • rantasaunan lempeät löylyt jouluaattona
  • jouluaaton juhlaillallinen (kattaukset klo 16 tai klo 18, ilmoitathan hotellille toivomasi kattausajan)

Varausehdot

Joulupaketissa viimeinen kuluton peruutuspäivä on 3.12.2022. Kaikki joulun varaukset laskutetaan ennakkoon viimeiseen kuluttomaan peruutuspäivään 3.12.2022 mennessä.

Lisätietoja:

Perinteinen joulu Vuokatissa – sokoshotels.fi

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000 ma-pe klo 8–18 tai suoraan hotellista, puh. 010 783 1000.

Suomesta soitettaessa puhelun hinta 030-alkuiseen numeroon: 0,51 €/ min + pvm/mpm, 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.

Rauhallinen joulu Hotelli Kalevalassa

Tervetuloa nauttimaan rauhallisesta joulun tunnelmasta Hotelli Kalevalaan 23.–26.12.2022. Perinteistä joulua vietämme hyvän jouluruoan ja tekemisen merkeissä – jouluaattona haemme ja koristelemme joulukuusen ja illan hämärtyessä pukki jo kolkuttaa ikkunaan.

Aikaa on omatoimiseen ulkoiluun lumisissa maisemissa. Voit vuokrata sukset tai lumikengät lähimaaston tutkimiseen tai lainata pulkkia ja potkukelkkoja ja vierailla tonttukaupunki Kuhmon keskustassa ihastelemassa kaupungin joulutunnelmaa.

Paketin hinta / hlö

Standard 2 hengen huoneessa 429 €, lisäyö / hlö 57,50 €
Standard 1 hengen huoneessa 519 €, lisäyö / hlö 47,50 €
Superior 2 hengen huoneessa 479 €, lisäyö / hlö 69,50 €
Sviitti 2 hengelle 559 €, lisäyö / hlö 99,50 €

Pakettihintoihin sisältyy täysihoito ja iltasaunat poreammeineen. Lisäyön hintaan sisältyy aamiainen ja iltasaunat poreammeineen.

Ohjelma

23.12.

Tulo, illallinen ja iltasaunat

24.12.

Aamiainen
Kuusen haku ja koristelu
Perinteinen jouluaaton puurolounas
Mahdollisuus käydä hautausmaalla ja jouluhartaudessa omatoimisesti Saunat
Joulupukki vierailee hotellilla
Jouluaaton illallinen

25.12.

Aamiainen, jouluaamun kirkko halukkaille omatoimisesti Lounas
Saunat
Joulupäivän illallinen
Joulupäivän konsertti hotellilla

26.12.

Aamiainen, uloskirjautuminen

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Vuokatti Safaris tarjoaa iloista joulumieltä koko perheelle

Vuokatti Safaris tarjoaa koko perheelle paljon kivaa tekemistä!

Joulunaikaan on hyvää aikaa lähteä vaikka koiravaljakolla Nupun ja Nallon kierrokselle! Tällöin reen eteen valjastetaan kuusi innokasta huskya, jotka näyttävät, miten lumella juoksemisesta todella riemuitaan. Aikuiset voivat kokeilla ajamista myös itse lasten istuessa lämpimästi kyydissä. Lapsetkin pääsevät halutessaan kokeilemaan ajamista yhdessä aikuisen kanssa kahden ajettavalla Double Driver -reellä.

Vuokatti Safariksen sesongin tarjonnan löydät täältä.