Kuva: Vuokatin Aateli / Hotel Aateli

Kaipaatko aktiivisen päivän päätteeksi oman mökin suojaan, lempeästi loimuavan takkatulen ääreen? Vai aloitatko mieluummin Netflix-maratonin hotellihuoneessa, pehmeiden tyynyjen keskellä? Sinä olet lomimmillasi huikeissa puitteissa. Vuokatin mahtavasta tarjonnasta löytyy sopiva lomakoti niin pariskunnille, perheille kuin luksusta rakastaville nautiskelijoillekin. Tutustu huikeisiin puitteisiimme ja löydä sinulle sopivin majapaikka.


Break Sokos Hotel Vuokatissa sinut toivotetaan tervetulleeksi leppoisaan kainuulaiseen tapaan. Kaiken keskellä sijaitsevasta tukikohdasta on helppo sukkuloida koko perheen voimin Vuokatin lomamenoihin, luontoon tai rinteeseen. Modernit ja hiljaiset huoneet takaavat viihtyvyyden sekä hyvät yöunet. Sokos-hotellissa voit majoittua eri tasoisiin ja kokoisiin huoneisiin, tarpeesi mukaan. Täällä voit unohtaa arjen ja nauttia kaikin aistein lomastasi.


Holiday Club Katinkulta tekee lomailusta helppoa. Jopa perheen karvakuono on tervetullut mukaan! Kylpylähotellissa yövyt rauhallisissa ja mukavissa huoneissa. Altaille tai kuntosalille pääset piipahtamaan kätevästi sisäkautta, vaikka kylpytakissa tai treenitrikoissa. Hiihto- ja ulkoilumaastot suorastaan kutsuvat reippailemaan heti ulko-ovelta.

Katinkullassa voit majoittua myös loma-asuntoihin, jotka sopivat erityisesti omaa rauhaa, saunaa ja kotoisaa tunnelmaa arvostaville. Kaikista asunnoista löytyy keittiö, jossa on helppo valmistaa eväät koko porukalle. Hemmottelustakaan ei tarvitse tinkiä, sillä kylpyläkeskuksen palvelut ovat vain kivenheiton päässä.


Vuokatin Aateli  on laatutietoisen matkailijan ja todellisen himolaskijan valinta. Vuokatinvaaran kupeessa sijaitsevaan Hotel Aateliin voit suhahtaa vaikka suksilla, suoraan rinteestä. Viimeistellyissä huoneissa on täydelliset olosuhteet rentoutumiseen ja parvekkeilta avautuvat upeat maisemat. Visiitin voi kruunata omalla yksityishetkellä hotellin Zen Spassa. Arkkitehti Paavo Karjalaisen suunnittelema ylellinen kylpylä on kunnianosoitus luonnonmateriaaleille, ja siellä on 32-asteisen altaan lisäksi Suomen ainoa pölkkysauna. Aatelin lomahuoneistoista löytyy vaihtoehto suuremmallekin poppoolle. Jokaisella huoneistolla on oma teemansa ja tarinansa. Oletko oman elämäsi Prinsessa vai kenties Amiraali? Aatelissa majoitut sinulle sopivalla tavalla.


Kolazko aiheuttaa akuuttia lomamökkikuumetta. Kaikki kohteet sijaitsevat Vuokatin rinnealueella, joten innokkaat laskijat ja hiihtäjät pääsevät hetkessä hangille. Kolazkon joulukuussa 2018 valmistuneeseen Timanttiin mahtuu jopa 18 hengen seurue, joten voit lähteä lomalle kaveriporukalla, ystäväperheiden tai suvun kanssa. Kaikissa kahdeksassa makuuhuoneessa on omat kylppärit. Kuin pisteenä iin päällä Timantissa lomailijoita odottaa ulkoporeallas. Viettäkää aikaa yhdessä, nauttikaa takkatulen lämmöstä, pelatkaa ja pitäkää hauskaa – juuri sitä mökkeily on parhaimmillaan.


IIDA Vuokatin lomahuoneistot on sisustettu skandinaavisen rennolla ja raikkaalla tyylillä. Laadukkaissa puitteissa on mukava keskittyä akkujen lataamiseen. Kolmessa eri luhtitalossa sijaitsevat huoneistot ovat kooltaan 46–128 neliötä ja niissä voi majoittua jopa 10 henkilöä. Vuokatin liikuntapaikat, rinteet, ladut ja lenkkipolut, ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. IIDA on perheyritys, jossa asiakkaiden toiveita kuunnellaan erityisen herkällä korvalla. Ikimuistoinen loma alkaa täältä.


Lomarengas on mökkeytymisen puolesta puhuja, jonka monipuolisesta valikoimasta löydät helposti oman suosikkisi. Lomarenkaalla on Vuokatissa yli 200, eri lompakoille ja tyyleille sopivaa mökkiä ja loma-asuntoa. Kaikki kohteet on laatutarkastettu. Voit siis olla varma, että majoituksesi on juuri sellainen kuin halusitkin. Mökin voit varata joustavasti viikonlopuksi tai viikoksi kerrallaan. Kun lomajärjestelyt sujuvat sutjakkaasti, sinä voit mökkeytyä rauhassa Vuokatissa!