Hiukan pesäpallostadion on kesän viihdeareena

 

Sotkamon Jymyn uudistuneella Marjex Stadionilla nähdään kesän aikana Suomen eturivin näyttelijöitä ja huippuartisteja. Heinäkuussa ensi-iltansa saa musiikihupaelma Poikamiesboxi ja Pesisstadion Livessä 16.7. mukana Kaija Koo ja Antti Tuisku.

Legendaarinen Hiukan pesäpallostadion on kokenut ison muodonmuutoksen ja tunnetaan nyt nimella Marjex Stadion. Huippupesäpallon ohella stadion soveltuu nyt erinomaisesti erilaisten kulttuuri- ja viihdetapahtumien näyttämöiksi.

Poikamiesboxi on Heikki Silvennoisen käsikirjoittama ja Ilkka Heiskasen ohjaama musiikintäytteinen hupaelma, joka sisältää huumoria ja tuttuja kappaleita. Näyttelijöinä nähdään niin ikään Heikki Silvennoinen, Ilkka Heiskanen, Heikki Hela ja Reetta Korhonen.  Poikamiesboxin ensilta on 1.7. ja kaikkiaan näyttökisä on 16 koko heinäkuun ajan.

– Tämä on tiettävästi myös ensimmäinen kerta, kun moninäytöksinen kesäteatteri tuodaan pesäpallostadionille, toteaa Superjymyn toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen.

Tutustu ohjelmaan ja osta liput Poikamiesboxiin täältä.

Pesisstadion Live 16.7.

Kesäteatterin lisäksi Marjex Stadionin lavalle nousevat kesän aikana ainakin Kaija Koo ja Antti Tuisku, kun Pesisstadion Liveä juhlitaan Sapsojärven rannalla upeissa maisemissa lauantaina 16. heinäkuuta.

Tutustu ohjelmaan ja hanki lippusi Pesis Liveen täältä.

– Haluamme yhdistää ihmisiä ja yrityksiä sekä tarjota kainuulaisille ja Vuokatissa lomaileville monipuolisia elämyksiä kuvankauniissa miljöössä. Marjex Stadion on urheilun, musiikin, kulttuurin sekä liike-elämän kohtaamispaikka numero yksi, Kuosmanen toteaa.

Kesä tarjoaa myös huippupesäpalloa

Ja toki Marjex Stadionin ohjelmiston täyttää kesällä myös huippupesäpallo.

Tutustu Sotkamon Jymyn otteluohjelmaan täältä!