Hae sivustolta

Hotelli Vuokatissa vietät aktiivisen rantaloman vaaramaisemissa

Vuokatin uusin huoneistohotelli tarjoaa vierailleen monia vaihtoehtoja aktiiviseen lomaan

hotelli vuokatti minigolf

Hotelli Vuokatissa vietät aktiivisen rantaloman vaaramaisemissa

Jos rakastat rantaelämää, mutta toivot lomaltasi muutakin kuin löhöilyä, Nuasjärven rannalla sijaitseva Hotelli Vuokatti & Suites on täydellinen valinta. Vuokatin uusin huoneistohotelli tarjoaa vierailleen monia vaihtoehtoja aktiiviseen lomaan. Yksityisen uimarannan lisäksi hotellin pihapiiristä löytyy esimerkiksi sähly- ja koripallokenttä, minigolfrata, ulkouima-allas ja asiakkaiden vapaassa käytössä olevia polkupyöriä. Voit myös lainata kävelysauvat ja lähteä tutkimaan Vuokatin mahtavia lenkkimaastoja. Ja mikä sen rentouttavampaa, kuin pulahtaa vilvoittavalle iltauinnille aktiivisen päivän päätteeksi ja nauttia jykevän Honkalinnan panoramasaunan lempeistä löylyistä?

Laatua lomaasi

Hotelli Vuokatti & Suites tekee lomailusta helppoa, sillä kaikissa huoneet ja huoneistot ovat moderneja ja varusteltuja vaativaankin makuun sopiviksi. Suite 1- ja Suite 2-rakennukset ovat valmistuneet vuosina 2014–2015, ja nyt rakenteilla on joulukuuksi 2019 valmistuva Suite 3. Uuden rakennuksen myötä huoneistohotellissa on yhteensä 410 majoituspaikkaa. Kaikista huoneista avautuu kaunis näköala vaaroille. Hotellin henkilökunta huolehtii, että jokainen vieras tuntee itsensä tervetulleeksi ja viettää kiireettömän loman mukavissa puitteissa. Hotellimajoitukseen sisältyy aina runsas aamiainen.

Luonto ja palvelut lähellä

Vaikka voit lähteä luontoon, järvelle, poluille tai talvisin laduille suoraan hotellin pihasta, myös palvelut ovat lähellä. Vuokatin rinteille on Hotelli Vuokatista vain kivenheitto, samoin kuin lähimpään kauppakeskukseen. Jos kelit eivät suosi ulkoilua, hotellin kuntosalilla saat hien pintaan. Mahtavia vaaramaisemia, sopivasti aktiviteetteja, hiekkaranta ja lokoisat oltavat: Se on Hotelli Vuokatti & Suitesin resepti onnistuneeseen lomaan.