Search from site

Escape Rooms

Exciting escape room games!

Kaksi henkilöä avaa pakohuoneen arkun lukkoa.

Escape room is an adventurous game where players solve series of puzzles and riddles by using clues, hints and strategy to complete the objectives at hand.

Pakohuoneen arkun lukko.
Kaksi henkilöä avaa pakohuoneen arkun lukkoa.
Show all images
Pakohuoneen arkun lukko.
Kaksi henkilöä avaa pakohuoneen arkun lukkoa.

Escape room is an adventurous game where players solve series of puzzles and riddles by using clues, hints and strategy to complete the objectives at hand. Players have to solve all the riddles in order to get out of the room successfully before the given time runs out. The time limit is 60 minutes. Each game is supervised by the game supervisor who guides the players and monitors them through the whole hour.

Pakohuoneen arkun lukko.

Pakohuone teemat

Huone 1 – Mission: Escape Train

Heräätte junasta, joka on matkalla kohti Missisippiä. Viimeinen muistikuvanne on kun aseistautuneet henkilöt kaappasivat teidät junalaiturilla ja vangitsivat teidät junan selliin. Juna on koko ajan liikkeessä ja tehtävänänne on saada juna pysähtymään ennen kuin se suistuu raiteiltaan. Aikaa tähän on korkeintaan tunti.

Onnistutteko pysäyttämään junan ja pakeneemaan ajoissa?

Clock is ticking – Do you have what it takes?

Huone 2 – Misson: The Avalanche

Ryhmänne on ollut laskettelemassa Ranskan alpeilla Chamonixin kylässä. Kauan jatkunut lumipyry on tarjonnut loistavat säät lasketteluun. Sään yltyessä kuitenkin rankaksi lumimyrskyksi ryhmänne hakee suojaa vanhasta alppimajasta, mikä sijaitsee vuoren rinteessä. Luulitte jo olevanne turvassa.. mutta lumivyöryn yllättäessä jäätte kuitenkin mökin vangiksi.

Onnistutteko hälyyttämään apua, ennen kuin se on liian myöhäistä?

Huone 3 – Mission: The Bomb Squad

Tiiminne on taas kutsuttu koolle, mutta arkaluontoisen tehtävän vuoksi ette ole saaneet tehtävänantoa ennakkoon. Pääsette kohteeseen paikalle ja ryhmänne johtaja kertoo teille, että kyseiseen rakennukseen on annettu pommiuhkaus ja teidän tehtävänne on paikantaa pommi ja purkaa se.

Aikaa tähän annetaan 60 minuuttia. Onnistutteko tehtävässä ennen kuin se on liian myöhäistä?

Huone 4 – Mission: The Pirate Ship

Lomanne Karibian risteilyllä keskeytyy yllättäen merirosvojen hyökkäykseen. Teidät lukitaan merirosvolaivan kajuuttaan. Tovin jälkeen huomaatte, että laiva on hylätty keskelle pahamaineista Bermudan kolmiota ja myrsky on nousemassa.

Onnistutteko seilaamaan pois myrskyn silmästä, ennen kuin on liian myöhäistä?

Lisätiedot ja online-varaukset
linkki: https://www.govuokatti.fi/palvelut/pakohuone/

Go Vuokatti

Escape Rooms

Linturinteenkatu 1, 88610 Vuokatti

+358 45 1809200

govuokatti.fi