Ympärivuotinen matkailukeskus

Vuokatin ympärivuotinen matkailukeskus sijaitsee Kainuun maakunnassa, yli 10 500 asukkaan Sotkamon kunnassa. Lähimmästä kaupungista Kajaanista on Vuokattiin noin 35 kilometriä ja pääkaupunkiseudulta noin 570 kilometriä.

Rekisteröityjä yöpymisvuorokausia matkailualueella on yli 630 000 per vuosi. Noin miljoona matkailijaa käy Sotkamon kunnan alueella vuosittain, joka päivä keskimäärin 3 500.

Tilaa uutiskirje

Rento kokous- ja leirikohde

Järjestä mieleenpainuva kokous Vuokatissa! Vuokatin ammattilaiset toteuttavat räätälöityjä vaihtoehtoja esimerkiksi henkilöstön ja harrasteryhmien kokoontumiseen – jopa sadoille osallistujille. Tilat, kokoustekniikka, harrasteet, ruokailut ja majoitus kaikki yhdessä tekevät Vuokatista tykätyn kohteen. Pienemmälläkin porukalla kannattaa tulla esimerkiksi leirikouluun.

Kuvapankki

Kaikkien Vuokatti-kuvapankissa olevien kuvien ja logon tekijän- ja julkaisuoikeudet kuuluvat Vuokatin yhteismarkkinoinnille ja valokuvaajille.

Kuvamateriaalia voidaan käyttää yhteismarkkinoinnissa mukana olevien yritysten omassa markkinoinnissa ja muussa esittelyssä, esim. tiedotusväline- ja matkatoimistokäytössä, silloin kun se edistää Vuokatin tunnettuutta ja positiivista julkisuuskuvaa.

Muusta käytöstä on sovittava erikseen Vuokatin yhteismarkkinoinnin kanssa ottamalla yhteyttä info@vuokatti.fi.

Tutustu Vuokatin uusimpiin kuviin!

Lähde mukaan yhteismarkkinointiin

Vuokatin Matkailukeskus Oy vastaa Vuokatin alueen yhteismarkkinoinnista. Ota yhteyttä, jos haluat saada yrityksesi tai palvelusi osaksi suositun matkailualueen yhteismarkkinointia.

Mika Kilpeläinen
s-posti mika.kilpelainen@sotkamo.fi
puh. 044 7502111

Tutustu myös:
Kainuun maakunta
Sotkamon kunta 

Vuokatin sijainti

Vuokatti

  • Kunta: Sotkamo
  • Maakunta: Kainuu
  • 
Kunnan pinta-ala: 2 950,2 km2
  • 
Kunnassa sisävesiä: 300 km2
  • 
Korkein kohta: Porttivaara 345 m (mpy)
  • Kunnan asukasluku v. 2016: 10 511

Vuokatti-logot