Hae sivustolta

Huskyt

Lähde mukaan unohtumattomalle koiravaljakkoajelulle

Innokkaat ja ystävälliset huskymme odottavat sinua vierailulle rekikoirakeskukseemme jokaisena vuodenaikana.

Näytä kaikki kuvat

Lähde mukaan unohtumattomalle koiravaljakkoajelulle! Innokkaat ja ystävälliset huskymme odottavat sinua vierailulle rekikoirakeskukseemme jokaisena vuodenaikana.

Koiravaljakkoajelu sopii kaikenikäisille. Voit ajaa valjakkoa itse tai nauttia kyydistä reessä istuen. Kahden ajettavassa reessä lapsikin pääsee kuljettajaksi, sillä varsinainen pääkuski varmistaa ajolinjat ja jarrutuksen toisen ohjaajan paikalta.

Ensimmäisinä talvikuukausina valjakkoajelut alkavat 0,5 kilometrin pituisella ringillä. Heti lumitilanteen salliessa valikoimaan lisätään 6 kilometrin lenkki. Sydäntalvella ohjelmistoon kuuluvat myös useamman tunnin safarit, kuten unohtumaton revontuliretki soihtujen valaisemalle saarelle ja sen tunnelmalliseen jurttaan.

Vuokatti Safariksen laumaan kuuluu yli 80 ystävällistä rekikoiraa. Keväällä, kesällä ja syksyllä huskyt vetävät pyörillä kulkevaa erikoisvalmisteista kärryä – Huskymersua!

Myös opastettu vierailu tarhallemme tutustumaan valloittaviin huskypersooniimme kuuluu asiakkaidemme kesäsuosikkeihin. Syksyllä on virkistävää valjastaa husky vetoavuksi ja lähteä energiselle huskytrekkingille nauttimaan ruskan väriloistosta! Onnistuupa meiltä nykyisin myös loihtia talvi keskelle kesää – nimittäin koiravaljakkoajelu on mahdollista myös Vuokatin ainutlaatuisessa hiihtotunnelissa.

Täyden varustelun safarit

Jokainen osallistuja saa Vuokatti Safariksen safaritalolta ylleen vankat haalarit, hatun sekä käsineet. Reessä istutaan vällyjen alla. Ennen retkelle lähtemistä annetaan yhteisesti ajo-ohjeet.

Lähde unohtumattomalle koiravaljakkoajelulle!