Tule etätöihin Vuokattiin ja ole #lomalla365

Etätöitä voi mainiosti tehdä Vuokatissa ja nauttia vapaa-ajalla monipuolisista harrastusmahdollisuuksista. Välimatkat täällä ovat lyhyet, ja luonto on läsnä joka puolella. Meillä voit nauttia jokaisesta hetkestä kuin lomapäivästä omassa tahdissasi, vaikka välillä töitä tehdenkin. Kuvankauniista maisemista vaaroineen, metsineen ja hiekkarantoineen pääset nauttimaan vaikkapa aamulenkillä. Meillä ei tarvitse keksiä keksimällä tekemistä. Alueelta löytyy kylpylä, uimahalli, jäähalli, golfkentät, fresbeegolfradat sekä ulkoilureitit kävelyyn, hiihtoon ja pyöräilyyn. Lähellä on kaksi kansallispuistoakin; Hiidenportti ja Tiilikkajärvi.

Vuokatti Sport tarjoaa hiihdon lumiolosuhteet 365 päivää vuodessa. Maailman ensimmäinen hiihtotunneli on 1,2 km pitkä ja mahdollistaa kesätreenit huolitellulla ladulla, joka myötäilee Vuokatin maastoa ylä- ja alamäkineen. Latu sopii niin perinteiseen kuin luisteluhiihtoonkin. 

Miltä kuulostaisi aamulenkki kauniissa vaaramaisemissa, suihkun kautta maittavaan aamiaispöytään. Muutama tunti työskentelyä ja hiihtolenkki ennen lounasta. Jälleen töitä sinne hämärän hyssyyn ja päivällisen jälkeen ilta-aktiviteetit kylpylässä tai keilaamassa. Viikonloppuna perhe liittyy seuraksesi ja yhdessä voitte käydä Husky ajelulla ja/tai Megazonessa.

Tutustu yritysten tarjoamiin etätyöpaketteihin majoituksella:

Hotelli Vuokatissa

Muissa majoituskohteissa

https://vuokatti.fi/palvelut/#majoitus

Vinkkejä tekemiseen:

Vuokatti Safaris

Vuokatti Bowling

GoVuokatti

Jos tarvitset erillistä etätyötilaa, jonne voisit kutsua myös tiimisi tai yhteistyökumppanit palaveripäivään, ne löytyvät täältä:

Break Sokos Hotel Vuokatti, päivähuone erillisenä etätyöskentely tilana.

Kokoustilat Holiday Club Katinkulta

Snowpolis työskentelytilat alkaen 8,5 neliöstä suurempiin.