Pääkaupunkiseudulta nopein yhteys Vuokattiin kulkee ilmojen halki. 2021 avattu reitti Helsinki-Kajaani saa nyt jatkoa: kesäaikataulu, joka kattaa lennot syyskuuhun 2022 asti, on saatavilla osoitteessa flydat.fi lokakuun puolivälissä.

Reitin hyvä vastaanotto matkustajien keskuudessa mahdollisti sen jatkamisen myös tulevaan vuoteen.
”Kysyntä on tasaisesti kasvanut toukokuun avauslennon jälkeen ja nyt lisäämme viikoittaista kapasiteettiamme ja tiheyttämme lähes 85 prosenttiin. Lennämme nyt 24 lähtöä kahdella päivittäisellä lennolla sunnuntaista perjantaihin”, kertoo DAT:n toimitusjohtaja Jesper Rungholm.

Lennä myös kansainvälisesti 

Kajaaniin voi nyt talveksi 2022 varata lennon kaikista Finnairin kohteista, välilaskulla Helsingissä, samalla kun laukut kulkevat kirjattuna perille saakka. 

Nopean varaajan tiistai

Vuokattiin lentäen haluavien kannattaa nyt olla erityisen tarkkana joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina, jolloin “Nopean Varaajan Tiistai” -kampanjassa liput myydään vain 39 € per suunta  (norm. 66 €) seuraavan kuukauden lähdöille. 

Lisätietoja talviaikataulusta ja kampanjoista löytyy täältä.

 


Lento Helsingistä Kajaaniin kestää noin tunnin ja 20 minuuttia

  • Lentoasema sijaitsee 40 kilometrin päässä Vuokatista
  • Kajaanin ja Helsingin välinen yhteys liikennöidään 7 päivänä viikossa: kahdella lennolla kumpaankin suuntaan arkisin ja yksi kumpaankin suuntaan lauantaisin ja sunnuntaisin